نخستین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در شرق مازندران در سال‌جاری به میزبانی شهرستان گلوگاه امشب با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار، فرمانده سپاه کربلای مازندران، فرمانداران و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان‌های بهشهر، نکا و گلوگاه در مرکز تحقیقات انستیتو دخانیات تیرتاش این شهرستان برگزار شد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران در این جلسه با بیان اینکه پنج نقطه آلوده در شرق مازندران شناسایی شد، بیان کرد: با تصمیم درست و ارائه راهکار مناسب باید به سمت جمع‌آوری این نقاط آلوده برویم و امیدواریم که تجربه تلخ «ترک‌محله» ساری و «عباس‌آباد» نکا، تکرار نشود.

علیرضا مرادی با اشاره به دغدغه این نهاد پیرامون مناطق آلوده استان، افزود: با توجه به کمبود نیروی انسانی برای کنترل و جلوگیری از حوادث احتمالی در این مناطق، لازم است تا با همکاری فرمانداران و شهرداران تمامی استان، دوربین‌های مداربسته در مبادی ورودی و خروجی این مناطق نصب شود.

فعالیت 3 کمپ ترک اعتیاد بانوان در مازندران

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی مازندران نیز در این نشست اظهار داشت: 75 مرکز اقامتی میان‌مدت در سطح استان مشغول ارائه خدمات درمانی به معتادان هستند.

رمضانعلی گلچوبی تصریح کرد: سه کمپ در شهرهای تنکابن، بابل و ساری ویژه بانوان است که از مجموع 7 هزار و 400 معتاد پذیرش شده در کمپ‌های استان، 350 نفر آنها از بانوان بودند.

معاون بهزیستی مازندران اعلام کرد: در 6 ماهه نخست سال‌جاری، 611 نفر از معتادان بهبود یافتند که از وام اشتغال بهزیستی بهره‌مند و 850 نفر نیز با معرفی به مراکز فنی و حرفه‌ای از آموزش رایگان برخوردار شدند.

آموزش مهارت‌های زندگی به 7 هزار نفر از مددجویان کمیته امداد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران نیز گفت: این نهاد مقدس سعی کرده تا با تقویت باورهای دینی و آموزش‌های عمومی و تخصصی به مددجویان زیر پوشش خود، از ورود اعتیاد به کانون خانواده‌ها پیشگیری کند.

تیمور طهماسب‌پور اعلام کرد: در 6 ماه نخست سال‌جاری، 7 هزار و 650 نفر از آموزش‌های ویژه مهارت‌های زندگی، سبک‌های فرزند پروری و پیشگیری از مصرف مواد مخدر در خانواده، بهره‌مند شدند.

این مسئول اظهار داشت: علاوه بر این، توزیع بسته‌های فرهنگی و حمایتی ویژه‌ای نیز برای درمان مددجویان زیر پوشش که دچار اعتیاد شده‌اند، داریم و با کمک ادارات شهرستانی نیز هزینه درمان آنها نیز را پرداخت می‌کنیم.

طهماسب‌پور از پرداخت تسهیلات خوداشتغالی به بیماران بهبودیافته مواد مخدر در صورت تایید دستگاه‌های مربوطه خبر داد و گفت: همه این هزینه‌ها برای رسیدن به جامعه‌ای عاری از اعتیاد است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران نیز در این جلسه گفت: برای رسیدن به یک شهر عاری از معتاد نیاز به تلاش مضاعف داریم که این مهم از عهده مسئولان شهرستان‌های مختلف مازندران، ساخته است.

علیرضا یونسی‌رستمی با قدردانی از تلاش‌های سپاه مازندران در شناسایی و جمع‌آوری نقاط آلوده و معتادان، بیان داشت: برای ادامه این روند نیز نیاز به کمک سپاه داریم.

رسانه‌ها به کمک شورای مبارزه با مواد مخدر بیایند

وی از فرمانداران استان خواست تا یک ماه آینده، با تهیه گردش کار و شناسایی مناطق آلوده براساس آنچه در مولفه‌های ابلاغی آمده است،سهم هر یک از دستگاه‌های اجرایی مرتبط را مشخص و در اختیار شورای استان قرار دهند.

یونسی‌رستمی از رسانه‌های استان خواست تا با تهیه مستند، فیلم و اخبار مرتبط با این پدیده شوم اجتماعی، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان را در تحقق اهدافش یاری رسانند و در این راه نیز روی همکاری شورا حساب کنند.فارس

اشتراک این خبر در :