رسانه های نظام اسلامی باید پرچم دار اخلاق و فضیلت باشند
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار در مراسم معارفه سرپرست خبرگزار ي جمهوري اسلامي در استان گفت: مقابله عقلاني با تهاجم رسانه يي بيگانگان از ديگر رسالت هاي رسانه هاست و رسانه هاي نظام اسلامي بايد پرچم دار اخلاق و فضيلت در جهان امروز باشند.
يونسي راي بالاي مردم ديار علويان به رييس جمهور روحاني را نشان از ضمير آگاه و حقيقت شناس آنان دانست و عنوان داشت: تحكيم همبستگي، ارتقا وحدت و هم دلي و دميدن روح اميد و نشاط در مردم از ديگر رسالت هاي راستين رسانه هاست.
وي با اشاره به اين كه امروزه رسانه ها نقش بي بديلي در تنوير افكار عمومي و هدايت انديشه ها در مسير توسعه دارند، تصريح كرد: امروزه خبر درست و صحيح، غذاي روح، عقل و دل و جان آدمي است و مي طلبد تا خبر رسان، سالم، پاك و برخوردار از روح و منشي بلند و متعالي باشد.
يونسي افزود: حرف و سخن بسيار نافذ بر انسان است و لذا كساني كه در اين حوزه فعاليت مي نمايند بايد مقدس ترين افراد باشند و حرفه ي خود را مقدس و پاك بشمارند.
رييس شوراي اطلاع رساني استان، رسانه ها را چشمان بينا و گوش هاي شنواي جامعه به شمار آورد و ياد آور شد: كار خبر رساني و اطلاع رساني، كاري حرفه اي است كه با توجه به فناوري هاي روز، اطلاعات و كثرت اخبار منتشره روزانه در جهان، نياز به آموزش تخصصي و حرفه اي كاركنان رسانه ها در سطوح عالي احساس مي شود.
وي انعكاس واقعيت با زيباترين بيان و جلوه گر ي خبر با عالي ترين كلام را از ضروريات اطلاع رساني عنوان كرد و خاطر نشان ساخت: سرعت انعكاس خبر و گزارش يكي ديگر از اصول كار حرفه اي اطلاع رساني است كه بايد مورد توجه اصحاب رسانه قرار گيرد.
يونسي جلب اعتماد مخاطب، پرهيز از هتك حرمت ديگران و خلاف گويي و عدم خدشه دار نمودن وجدان پاك و اخلاق حرفه اي خبرنگاري را والاترين صفات يك خبر رسان و خبرگزاري عنوان کرد.
معاون استاندار مازندران با اشاره به اين كه مردم با اميد، دولت دكتر روحاني را انتخاب نمودند و برنامه هايش را براي ايجاد تغييرات مثبت در بخش هاي مختلف پذيرفتند، اظهار داشت: در اين شرايط كه دولت در فضاي سنگين تهاجمي رسانه يي بيگانگان براي عمل به وعده هايش تلاش مي كند، رسانه ها وظيفه ي خطيري در جهت تبيين برنامه ها و سياست هاي دولت و تقويت نشاط و اميد در جامعه دارند.
وي ارايه و انعكاس واقعيت هاي تلخ و شيرين جامعه با پرهيز از حاشيه ها را از وظايف اصلي رسانه ها برشمرد و خاطر نشان كرد: رسانه ها بايد مشاور امين دولت در تصميم سازي ها در استان باشند و دولت را در اجراي برنامه هاي خود ياري رسانند.
يونسي در بخش ديگري از سخنان خود ياد آور شد: خبرگزاري ايرنا با قدمت 80 ساله در جهت اعتلاي كشور زحمات زيادي را كشيده و در طول اين 8 دهه تحولات فراواني را شاهد بوده كه البته اين خدمات بي گمان در تاريخ ايران ماندگار خواهد بود.
رييس شوراي اطلاع رساني افزود: خبرگزاري ايرنا در حقيقت سخن گوي نظام است و با دارا بودن قريب 80 مركز و دفتر در استان ها، ظرفيت عظيمي براي فعاليت ها و اقدامات ارزشمند دولت تدبير و اميد به شمار مي آيد.
يونسي در اين جلسه با اهدا لوح سپاس به هيدجي، سرپرست پيشين خبرگزاري ايرنا در مازندران، از زحمات و خدمات وي در مدت 10 سال حضور در استان تقدير نمود.
رمضاني، معاون اجرايي خبرگزاري جمهوري اسلامي نيز با اشاره به اين كه مازندران از نظر خبر و خبرگزاري در موقعيت خاصي قرار دارد، گفت: در يكسال اخير رويكرد حرفه اي ايرنا تقويت شده است و مجموعه تغييرات در اين مدت دال بر صدق اين مدعاست.
وي ياد آور شد: بر آنيم تا ايرنا را به جايگاه واقعي آن در اطلاع رساني برسانيم و از مديران جديد توقع داريم تا اين خبرگزاري را به مركز تصميم گيري ها نزديك كنند.
رمضاني با بيان اين كه برنامه داريم تا در تبيين خدمات دولت در استان ها به طور جد ورود كنيم، در اين راستا سايت خبرگزاري را راه اندازي مي نماييم تا سندي براي رجوع همگان باشد.
گفتنی است در پایان، مظاهر سليمان پور كه پيشتر از اين بالغ بر 17 سال در خبرگزاري ايرنا در مازندران حضور داشت، به عنوان سرپرست خبرگزار ي جمهوري اسلامي در استان معرفي شد.