251نسخه کتاب خطی در مازندران نگهداری می شود

image_pdfimage_print

 

سرپرست اداره كل كتابخانه هاي عمومي مازندران در جلسه انجمن كتابخانه هاي عمومي تنكابن كه در فرمانداري ويژه اين شهرستان برگزار شد، از نگهداري 251 نسخه كتاب خطي و 1061 نسخه سنگي در كتابخانه عمومي ابن شهرآشوب ساروي خبر داد.

به گزارش کیاپرس به نقل از اداره كل كتابخانه هاي عمومي  مازندران، عبدالحسين باقري در اين جلسه با بيان اينكه از 251 نسخه كتاب خطي موجود، 59 نسخه مربوط به شهرستان تنكابن است كه به زودي براي نگهداري به كتابخانه عمومي پيامبر اعظم(ص) تنكابن منتقل خواهد شد.

وي به هزينه 13 ميليون توماني اداره كل كتابخانه هاي عمومي مازندران جهت گندزدايي و تهيه نسخه ديجيتال از اين كتاب ها توسط كتابخانه آستان قدس رضوي اشاره كرد و اظهار داشت: فايل هاي ديجيتال اين نسخه هاي خطي به زودي براي استفاده محققين در اختيار تمامي كتابخانه هاي عمومي استان قرار خواهد گرفت.

سرپرست اداره كل كتابخانه هاي عمومي با ارائه آماري از كتابخانه هاي عمومي تنكابن، به ضرورت برنامه ريزي هاي مناسب براي ساخت و توسعه كتابخانه هاي عمومي اين شهرستان با همت و تلاش مسئولين تاكيد كرد و گفت: عدم وجود يك كتابخانه عمومي در شهر شيرود و نبود زمين براي ساخت كتابخانه جديد از معضلات فرهنگي اين شهر است و بايد هرچه سريعتر يك ساختمان استيجاري براي راه اندازي يك كتابخانه عمومي در شيرود فراهم گردد.

باقري با بيان اينكه با عنايت شهردار نشتارود به زودي ساخت يك كتابخانه مناسب در مركز اين شهر آغاز مي شود، از همه مسئولين خواست تا با همكاري با اداره كتابخانه هاي عمومي تنكابن، وضعيت كتابخانه هاي عمومي اين شهرستان را به جايگاه مطلوب آن برسانند.

در اين جلسه فقيه نصيري معاون فرماندار ويژه تنكابن با اشاره به مسئله مهم كتابخواني و پيشينه فرهنگي تنكابن، خواستار استفاده بيشتر و بهتر مسئولين از دوران مسئوليتشان براي ساماندهي وضعيت كتابخواني و كتابخانه هاي عمومي شد.

وي با بيان اينكه تنكابن شايسته توجه ويژه در امور فرهنگي و به طور خاص در زمينه كتابخانه هاي عمومي و كتابخواني است، تاكيد كرد: تشكيل انجمن خيران كتابخانه ساز و حمايت از نويسندگان بومي بايد در دستور كار انجمن كتابخانه هاي عمومي شهرستان قرار گيرد.

رئيس آموزش و پرورش تنكابن نيز در خصوص انجمن خيران كتابخانه ساز گفت: با توجه به تجربه موفق آموزش و پرورش در استفاده از ظرفيت خيران مدرسه ساز، مي توان از حضور آنها در كتابخانه سازي نيز بهره برد.

وي به زمين وقفي يك خيّر براي ساخت كتابخانه اشاره كرد و اظهار داشت: با همكاري كتابخانه هاي عمومي به دنبال ساماندهي كتابخانه هاي آموزش و پرورش و استفاده از مدارس روستايي به عنوان كتابخانه هاي عمومي روستايي هستيم.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo