حمایت دکترسیدمحمد آقامیری از یوسف نژاد

سیدمحمد آقامیری در همایش ۴ هزار نفره : حمایت از یوسف نژاد ، حمایت از عبوری است .
آخرین گمانی زنی ها در خصوص حمایت شهردار جوان ساری از یکی از داوطلبان مجلس شورای اسلامی ، نشان از حمایت این مسئول محبوب از علی اصغر یوسف نژاد دارد.
بی شک در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه ساری و میاندورود، نقش مهدی عبوری شهردار جوان ساری به عنوان یک چهره محبوب و مردمی می تواند بسیار پررنگ باشد.
اخبار رسیده حکایت از آن دارد ، یاران نزدیک به مهدی عبوری ، علی اصغر یوسف نژاد را مورد حمایت قرار داده اند که مطمئناً بی ارتباط با علایق شهردار موفق ساری نیست.
در همین ارتباط ،سیدمحمد آقامیری یکی از نزدیکان به مهدی عبوری و یک از داوطلبان مجلس شورای اسلامی که با ردصلاحیت شورای نگهبان مواجه شده بود در همایش ۴ هزار نفره گفت : حمایت از یوسف نژاد ، حمایت از عبوری است .
مطمئناً در صورتی که عبوری تصمیم خود را برای علنی کردن انتخابش بگیرد ، انگشت های اشاره او می تواند معادلات مجلس شورای اسلامی را به روشنی مشخص کند.