احداث ۱۲۰۰ تخت بیمارستانی در مازندران ظرف مدت سه سال

به گزارش کیاپرس: دکتر ایرج حریرچی در سومین سالگرد اجرای طرح تحول سلامت دولت تدبیر وامید که در سالن هلال احمر ساری برگزار شد گفت:طرح تحول سلامت قابل اجرا نبود مگر انکه در عالی ترین سطح از آن حمایت شد، سیاست های کلی سلامت که اصلی ترین سند پشتیبان سند تحول بود توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد.
قائم مقام وزیرو معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدر دانی از ریاست جمهوری و مقام عالی وزارت بهداشت ،درمان از اجرای طرح تحول سلامت ، گفت: مقام معظم رهبری در دیداری که دولت داشت ایشان ضمن حمایت از اجرای این طرح از وزیر بداشت حمایت و از این اقدام ابراز رضایت کردند.
دکتر حریرچی اظهار کرد:بعد از اجرای طرح تحول سلامت در ظرف مدت سه سال هزار و ۲۰۰ تخت در مازندران ساخته شد درحالیکه در سالهایی، شمار تختهای کل کشور هزار و ۳۰۰ تخت بود و در ۸ سال منتهی به دولت تدبیر و امید ۲۳ هزار تخت بیمارستانی در سه سالتحویل شد که این رقم بیش از ۴ و نیم برابر ظرفیت تخت سازی قبلی کشور است.
وی همچنین افزود: حدود پنج هزار و ۳۰۰ تخت “آی سی یو” داشتیم که الان بیش از ۲۸۵ هزار تخت تحویل شد و هزار تخت روانشناسی، هزار و ۸۰۰ واحد اتاق زایمان تکنفره از دیگر اقدامات شاخص حوزه بهداشت و درمان بود از سویی سالانه ۲۰ میلیارد تومان هزینه عمرانی بهداشت بود که پس از طرح تحول ۸۰۰ میلیارد تومان در سال رسید و درعینحال دو هزار و ۷۰۰ واحد بهداشتی و ۶ هزار و ۲۰۰ واحد و مراکز بهداشتی و خانه بهداشت ساخته شد و ۲۰ هزار واحد هم را تعمیر و بازسازی کردیم.
قائم مقام وزیرو معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: وابستگی ارزی به دارو از ۴۰ درصد به ۳۰ درصد کاهش یافت.
وی گفت: یکی از کارهایی که در دنیا کم سابقه است ،تشکیل معاونت اجتماعی در وزارت بهداشت کشور ماست ، چون مفهوم پیشگیری یعنی به عوامل اجتماعی موثر بر سلامت توجه کنیم که این در معاونت اجتماعی دنبال می شود ،این معاونت پس از تأسیس تاکنون توانسته ۶۲۰ تشکل مردمنهاد، ۸۷۰ موسسه خیریه و ۲۱۲ گروه جهادی داوطلب را سازماندهی کرده است ودر بحث پرونده الکترونیک سایتی تشکیل دادیم که اطلاعات ۶۸ میلیون شهروند ایرانی ثبت شد و ۲۸ میلیون ایرانی حدود ۴۰۵ میلیون خدمت گرفتند.
وی در ادامه گفت: رتبه وزارت بهداشت در بین دستگاههای دیگر سیوچهار الی سیوهفت بود ولی پس از اجرای طرح تحول رتبه وزارت بهداشت و خارجه به لحاظ رضایت مردمی اول تا دوم بوده است.
قائممقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: از دستاورد های دیگر طرح تحول سلامت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار سفیر سلامت خانواده و یک و میلیون ۲۵۰ هزار سفیر سلامت دانش آموزی است.
دکتر حریر چی بیان کرد:پیش از اجرای طرح تحول ۱۸ درصد از پزشکان ما تماموقت بودند اما امروز ۵۱ درصد آنها تماموقت هستند و درمان ارزانقیمت به مردم ارائه میکنند و حدود ۵ هزار پزشک متخصص و فوق تخصص ما در ۳۰۲ شهر محروم حضور دارند و ۶ هزار و ۶۲۰ پزشک ما هم بهتناوب مقیم هستند و در بیمارستانهای دولتی حضور دارند.
وی گفت: در بحث زایمان طبیعی، یکمیلیون و ۵۴۰ هزار زایمان طبیعی کاملاً رایگان انجام شد و عدد مطلق سزارین را هم به ۱۱.۶ درصد کاهش دادیم درعینحال ۸۵ درصد درمان ناباوری در سیکلهای نامعین را به قیمت دولتی پوشش دادیم.