کاهش ۳ برابری مصرف سم در مازندران

image_pdfimage_print
به گزارش خبرنگار کیاپرس دلاور حیدرپور  بعد از ظهر یکشنبه در  اولین مجمع استانی سلامت مازندران افزود : بخش کشاورزی مسئولیت تامین امنیت غذایی جامعه را برعهده دارد.
 وی همچنین بیان کرد:تعریف امنیت غذایی در دنیا یعنی” دسترسی آسان به مواد غذایی ” ، سلامت غذا  و تغذیه سالم از موارد مهمی است که مردم باید برای تحقق آن تلاش  کنند.
حیدرپورتاکید کرد ،برای تولید غذا سالم در جامعه باید سموم مناسب و سازگار با محیط زیست تهیه شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: با اجرای طرح پایش میزان آلودگی برنج به سموم در این استان کمتر از یک درصد برآورد شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo