کاهش ۳ برابری مصرف سم در مازندران

به گزارش خبرنگار کیاپرس دلاور حیدرپور  بعد از ظهر یکشنبه در  اولین مجمع استانی سلامت مازندران افزود : بخش کشاورزی مسئولیت تامین امنیت غذایی جامعه را برعهده دارد.
 وی همچنین بیان کرد:تعریف امنیت غذایی در دنیا یعنی” دسترسی آسان به مواد غذایی ” ، سلامت غذا  و تغذیه سالم از موارد مهمی است که مردم باید برای تحقق آن تلاش  کنند.
حیدرپورتاکید کرد ،برای تولید غذا سالم در جامعه باید سموم مناسب و سازگار با محیط زیست تهیه شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: با اجرای طرح پایش میزان آلودگی برنج به سموم در این استان کمتر از یک درصد برآورد شده است.