کاهش ۳ برابری مصرف سم در مازندران

به گزارش خبرنگار کیاپرس دلاور حیدرپور بعد از ظهر یکشنبه در اولین مجمع استانی سلامت مازندران افزود : بخش کشاورزی مسئولیت تامین امنیت غذایی جامعه را برعهده دارد.
وی همچنین بیان کرد:تعریف امنیت غذایی در دنیا یعنی” دسترسی آسان به مواد غذایی ” ، سلامت غذا و تغذیه سالم از موارد مهمی است که مردم باید برای تحقق آن تلاش کنند.
حیدرپورتاکید کرد ،برای تولید غذا سالم در جامعه باید سموم مناسب و سازگار با محیط زیست تهیه شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: با اجرای طرح پایش میزان آلودگی برنج به سموم در این استان کمتر از یک درصد برآورد شده است.
حیدرپوراظهارداشت : براساس این طرح حدود ۹۹٫۱ درصد از برنج محلی تولیدی دراین استان عاری ازآلودگی به سموم تشخیص داده شد.
دلاور حیدر پور گفت :برای کاهش استفاده از سموم مضر در محصولات کشاورزی ، فروشگاه های عرضه سموم کشاورزی ساماندهی شدند،با نظارت بر فروشگاه های عرضه سموم کشاورزی و اجباری شدن استخدام مسوول فنی شاهد کاهش ۳ برابر مصرف سموم در استان هستیم.
وی افزود : در سال ۹۴ میزان مصرف سموم برای محصولات کشاورزی تولیدی مازندران حدود ۷ میلیون تن بوده که به ۳ هزارو ۳۰۰ تن رسیده است.