سکوت خبری اداره کل دامپزشکی !

image_pdfimage_print
کیا پرس  : اگر این بیماری در مازندران شیوع پیدا کرده است، نیاز به پنهان‎کاری از مردم نیست مسئولان دامپزشکی استان به‎جای تهیه تکذیبه و سکوت خبری به فکر راهکاری برای افزایش آگاهی مردم باشند تا مردم مراقبت بیشتری در برنامه کاری خویش قرار دهند….

با اعلام رسمی سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر خطر شیوع آنفلوآنزای مرغی در مازندران؛
اداره کل دامپزشکی همچنان به سکوت خبری خود ادامه می دهد.

در پی دریافت گزارش تلفات غیرعادی طیور بومی (مرغ و اردک) در یکی از روستاهای مازندران، روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور در اطلاعیه ای اعلام کرد که با توجه به اینکه براساس نتایج آزمایشگاهی نوع بیماری، آنفلوانزای (تحت تیپ H5N1) تشخیص داده شده و با توصیه های سازمان دامپزشکی، همکاری مردم و دستگاه های ذیربط از شیوع بیماری جلوگیری شده است.

این اطلاعیه می افزاید : نظر به اینکه بازارچه های عرضه پرندگان زنده به عنوان مهمترین منبع شیوه بیماری مطرح است ،از تمامی مردم تقاضا شد تا از خرید طیور زنده از این بازارچه ها خودداری کنند.

سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد که برای پیشگیری ،لازم است مدیریت واحدهای پرورش طیور صنعتی نیز با تشدید ضوابط بهداشتی – قرنطینه ای نسبت به محافظت گله های خود اقدام کنند.

این سازمان از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تلفات غیرعادی در پرندگان موضوع را به نزدیکترین شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.

 

این درحالیست که اداره کل دامپزشکی مازندران علی رغم اعلام رسمی سازمان دامپزشکی کشور همچنان به سکوت خبری پرداخته و از انجام مصاحبه خودداری می نمایند.
اما رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با تایید آنفلوانزای مرغی در مازندران گفت:۴ کانون آنفولانزای مرغی در مازندران شناسایی شد.
دلاور حیدرپور با تایید آنفلوانزای مرغی در مازندران به ایسنا گفت : در پی شیوع بیماری مشکوک در ۴ کانون در چهار روستای بابل و آمل نمونه‌های به آزمایشگاه‌های درون استان و خارج استان در موسسه سرم واکسن رازی ارسال شد تا مورد بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: بعد از انجام بررسی‌های لازم و نمونه‌برداری، بیماری ویروسی آنفلوانزای مرغی در این کانون‌ها تایید شد که بلافاصله با تشکیل کمیته مقابله با بحران مناطق آلوده مبتلا به این بیماری معدوم‌سازی شد و تمامی کانون‌های آلوده مورد ضدعفونی قرار گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به گرمی هوا و انتشار این ویروس، خواستار همکاری مردم با نیروهای دامپزشکی شد تا جلوی این بحران گرفته شود و از شیوع این بیماری جلوگیری شود.
حیدرپور خاطرنشان کرد: کارشناسان دامپزشکی با دقت این بیماری را پایش و رصد می‌کنند و در صورت شیوع آن، آمادگی ضدعفونی و مقابله با این بیماری را دارند تا از شیوع و گسترش آن جلوگیری شود.
اما نکته اینجاست که اگر این بیماری در مازندران شیوع پیدا کرده است، نیاز به پنهان‎کاری از مردم نیست مسئولان دامپزشکی استان به‎جای تهیه تکذیبه و سکوت خبری به فکر راهکاری برای افزایش آگاهی مردم باشند تا مردم مراقبت بیشتری را در برنامه کاری و سلامتی خویش قرار دهند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

۱ دیدگاه

  1. ناشناس گفت:

    گزارش رئیس سازمان دامپزشکی کشور له سازمان جهانی بهداشت حیوانات ۲ روز قبل در سایتهای جهانی ثبت شده است.

    http://www.oie.int/wahis_2/public/wahid.php/Reviewreport/Review?page_refer=MapFullEventReport&reportid=17926

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo