تولید 200 هزار کیلو شیرینی در مازندران/قنادیها از مواد رنگی استفاده نمی کنند
رئیس اتحادیه قنادان مازندران از تولید 200 هزار کیلو شیرینی برای ایام عید در روزهای پایانی سال در مازندران توسط قنادان این استان خبر داد و گفت: تغییری در قیمت شیرینی در استان در سالجاری نسبت به سال قبل ایجاد نشد.
به گزارش کیاپرس،سید ابراهیم حسینی در سخنانی با اشاره به تولید نوع شیرینی محلی و خانگی در بیش از 400 واحد تولیدی شیرینی در مازندران افزود: بیش از 800 تولیدی فروشنده شیرینی در استان مازندران کار توزیع شیرینی ایام عید را از 23 و 24 اسفندماه در سطح استان مازندران بر عهده دارند.
وی، ادامه داد: قیمت تولید شیرینی در مازندران نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نداشت.
رئیس اتحادیه قنادان استان مازندران با اشاره به فعالیت 12 بازرس در سطح استان اظهارد اشت: این بازرسان به همراه مسئولان بهداشت و درمان بر روند تولید شیرینی در مازندران نظارت مستقیم دارند.
حسینی در خصوص استفاده از مواد افزودنی و رنگ در قنادیها گفت: هیچ قنادی در استان مازندران از مواد افزودنی و رنگ در واحدهای تولیدی شیرینی استفاده نمیکند.