تولید 200 هزار کیلو شیرینی در مازندران/قنادیها از مواد رنگی استفاده نمی کنند

image_pdfimage_print

رئیس اتحادیه قنادان مازندران از تولید 200 هزار کیلو شیرینی برای ایام عید در روزهای پایانی سال در مازندران توسط قنادان این استان خبر داد و گفت: تغییری در قیمت شیرینی در استان در سال‌جاری نسبت به سال قبل ایجاد نشد.

به گزارش کیاپرس،سید ابراهیم حسینی در سخنانی با اشاره به تولید نوع شیرینی محلی و خانگی در بیش از 400 واحد تولیدی شیرینی در مازندران افزود: بیش از 800 تولیدی فروشنده شیرینی در استان مازندران کار توزیع شیرینی ایام عید را از 23 و 24 اسفندماه در سطح استان مازندران بر عهده دارند.
وی، ادامه داد: قیمت تولید شیرینی در مازندران نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نداشت.

رئیس اتحادیه قنادان استان مازندران با اشاره به فعالیت 12 بازرس در سطح استان اظهارد اشت: این بازرسان به همراه مسئولان بهداشت و درمان  بر روند تولید شیرینی در مازندران نظارت مستقیم دارند.

حسینی در خصوص  استفاده از مواد افزودنی و رنگ در قنادی‌ها گفت: هیچ قنادی در استان مازندران از مواد افزودنی و رنگ در واحدهای تولیدی شیرینی استفاده نمی‌کند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo