پیشرفته ترین واحد تولید قرص و کپسول کشور به بهره برداری رسید

image_pdfimage_print

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

در نخستین روز از هفته سلامت و با حضور وزیر بهداشت؛

کیاپرس به نقل از وبداپیشرفته ترین واحد تولید قرص و کپسول کشور به بهره برداری رسید

همزمان با نخستین روز از هفته سلامت و همزمان با ولادت با سعادت حضرت ولیعصر(عج)، کارخانه جدید تولید داروهای جامد اکتوور(اکتوور۲) به عنوان پیشرفته ترین واحد تولید قرص و کپسول کشور با حضور وزیر بهداشت به بهره برداری رسید.

 

به گزارش وبدا، کارخانه داروسازی اکتوور۲ که در شهرک صنعتی بهارستان استان البرز ساخته شده، دارای بیش از ۱۰ هزار متر مربع زیربنا، ۴۲۰۰ متر مربع کلین روم(اتاق تمیز) و شامل سه خط گرانولاسیون، ۶ خط تولید قرص و کپسول و ۵ خط بسته بندی پرسرعت است.

 

این کارخانه که به رغم موانع و محدودیت های تحریم با مشارکت کمپانی Merck آلمان احداث شده از ظرفیت تولید سالانه ۶ میلیارد عدد قرص و کپسول برخوردار است و می تواند نیاز ایران و منطقه به داروهای این کمپانی را تامین کند.

 

ویژگی منحصر به فرد کارخانه اکتوور۲، سیستم کاملا بسته و کنترل شده انتقال مواد و تولید آن است که تمامی پارامترهای محیطی از قبیل اختلاف فشار، دما و … در آن با پیشرفته ترین تجهیزات و سیستم های روز دنیا کنترل می شود.

 

این کارخانه به جدیدترین و پرسرعت ترین دستگاه های پرس قرص و بسته بندی مجهز است و تولید آزمایشی آن از اواخر سال گذشته آغاز شده است.

 

گفتنی است، گروه دارویی اکتوور در حال حاضر در تامین بیش از ۱۹۰ قلم دارو در ۱۴ حوزه درمانی بیماران قلب و عروق، سرطانی، پیوند، ام اس، اعصاب، داخلی، زنان و بیماری های خاص فعالیت داشته و از ظرفیت تولید بیش از ۷ میلیارد عدد قرص و کپسول و حدود ۱۰۰ میلیون آمپول، سرنگ از پیش پر شده، ویال تزریقی و لیو فیلیزه برخوردار است و در سه سال گذشته موفق به احداث، تجهیز و بهره برداری از بیش از ۳۰ هزار متر مربع فضای تولیدی جدید شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo