سرپرست روابط عمومی استانداری مازندران منصوب شد /

عباس مهدوی از خبرنگاران باسابقه استان مدیریت روابط عمومی ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ،میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان، سردبیری نشریات استانی و مدیریت روابط عمومی جشنواره ملی و بین المللی های فرهنگی و هنری نظیر جشنواره بین المللی مجسمه های شنی،جشنواره بین المللی نامه ای به امام رضا،جشنواره بین المللی فیلم وارش را در کارنامه کاری خود دارد.
در حکم صادره برای سرپرست روابط عمومی استانداری مازندران آمده است: امید است با اتکال به خداوند متعال و رعایت کامل و دقیق قوانین و مقررات و بهره گیری از تجارب علمی و عملی خویش در ایفای وظایف محوله و خدمت به مردم موید و منصور باشید.
توفیق روز افزونتان را در پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جهت پیشبرد اهداف و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سیاست های دولت تدبیر و امید از درگاه پروردگار خواستارم.
پیش از مهدوی، احمد مظفری از سال ۱۳۹۲ به عنوان مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران فعالیت داشت.