سفر چند تازه شیعه شده از بلژیک به شهر قم

image_pdfimage_print
آنان در اين سفر علاوه بر زيارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها با برخي از شخصيت ها، علما و مراجع تقليد قم ديدار و گفتگوهايي انجام دادند.
به گزارش شيعه آنلاين، در أيام أربعين حسيني عليه السلام تعدادي از شهروندان بل‍ژيکي که اخيرا به دين مبين اسلام گرويده و پيرو مکتب اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام شده اند، به ايران سفر کرده و به شهر مقدس قم رفتند.

گفتني است آنان در اين سفر علاوه بر زيارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها با برخي از شخصيت ها، علما و مراجع تقليد قم ديدار و گفتگوهايي انجام دادند.

از جمله ديدارهاي اين افراد تازه شيعه شده، با حضرت آيت الله سيد “صادق شيرازي” انجام شد. در این دیدار وي ضمن رهنمودهایی از اهمیت اراده، تصمیم و خواستن در زندگی انسان سخن گفته و گفت: تاریخ، نام بسیاری را جاودانه کرده است، افرادی که در نهایت گمراهی و انحراف قرار داشتند و با تصمیم و خواستن مسیر حرکت خود را تغییر داده و در پی این تصمیم به الگوهایی در خیر و نیکی تبدیل شدند. از جمله این افراد جناب ابوذر غفاری ـ رضوان الله تعالی علیه ـ بود.

وي در ادامه افزود:‌ درباره او آورده اند که به دلیل تصمیم قاطع و خواستن جدّی خود به جایی رسید که حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وآله درباره اش فرمودند: «ما أظلت الخضراء، ولا أقلّت الغبراء علی ذی لهجة أصدق من أبی ذر؛ آسمان بر کسی سایه نیفکنده و زمین کسی را بر خود نداشته که از ابوذر راستگوتر باشد».

اين مرجع تقليد ادامه داد: ابوذر غفاری پس از آن که مسلمان شد و در مکتب غدیر پرورش یافت، از دوستداران و خاصان امیرمؤمنان حضرت علی علیه السلام شد و در این راه چنان پیش رفت، که به دلیل دفاع از غدیر و ولایت امیرمؤمنان حضرت علی علیه السلام مورد خشم حاکمان وقت و جباران روزگار قرار گرفت و در نهایت در تبعید و گرسنه از دنیا رفت.

او همچنين گفت: عثمان کوشیده بود با مادیات و پول ابوذر را جذب خود کند، بدین ترتیب که مبلغی به یکی از غلامان خود داد تا به ابوذر بدهد و قول داد که اگر بتواند ابوذر را به پذیرش پول راضی کند، او را آزاد خواهد کرد. آن غلام نزد ابوذر رفت و هر کاری کرد نتوانست او را به قبول پول وادارد، لذا گفت: این را اگر از من بپذیری، عثمان وعده داده که مرا از قید بندگی آزاد کند. ابوذر گفت: با قبولی این پول بندگی من قطعی خواهد شد.

حضرت آيت الله شيرازي افزود: ابوذر به جبل عامل لبنان تبعید شد و دو سال در آنجا ماند و با اینکه با زبان، رفتار و شیوه زندگی آنان آشنا نبود و در آن سامان احدی را نمی شناخت، اما به دلیل برخورداری از یک ویژگی، یعنی همت والا توانست در آنجا بالندگی و منزلت والا یابد. او به تبلیغ اسلامی حقیقی، یعنی اسلام پیامبر صلی الله علیه وآله و اسلام اهل بیت علیهم السلام پرداخت و به برکت تصمیم جدی او مردم جبل عامل و جنوب لبنان همگی تا به امروز شیعه و از دوستداران و پیروان چهارده معصوم علیهم السلام شدند.

وي در ادامه خطاب به میهمانان تأکید کرد: اکنون که خدای منان شما را توفیق مستبصر شدن و راهیافتگی به نور اهل بیت علیهم السلام داده، سزاوار است هر جا که هستید، در کشور فعلی محل سکونت یا کشورتان، راه صحابی جلیل القدر، جناب ابوذر غفاری را بپویید و مردم دیار خود را با نور اهل بیت روشن و آگاه نمائید.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo