قضاوت ۳ داور مازندرانی در لیگ برتر فوتبال

image_pdfimage_print
کیاپرس:رئیس کمیته داوران هیأت فوتبال مازندران از قضاوت ۳ داور مازندرانی در هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال کشور خبر داد.

حجت الله بهروش  با اشاره به برگزاری هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۳۰ و ۳۱ فروردین‌ماه اظهار کرد: در این هفته سه داور مازندرانی قضاوت سه بازی مهم و حساس را برعهده دارند.

وی با اشاره به حساسیت در نتایج بازی در اواخر لیگ برتر فوتبال کشور افزود: کمیته دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال در این هفته اشکان خورشیدی، سیدوحید کاظمی و رضا عادل به‌عنوان سه داور مازندرانی را برای سه دیدار مهم لیگ برتر انتخاب کرد.

رئیس کمیته داوران هیأت فوتبال مازندران ادامه داد: اشکان خورشیدی داور بین‌المللی فوتبال کشورمان بازی دو تیم تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران که فردا پنج‌شنبه ۳۱ فروردین‌ماه در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز برگزار می‌شود، به‌عنوان داور وسط قضاوت این بازی حساس و تأثیرگذار را بر عهده دارد.

بهروش با بیان اینکه این دیدار برای هر دو تیم تبریزی و تهرانی برای گرفتن سهمیه آسیا اهمیت دارد، تصریح کرد: رضا سخندان، محمدرضا ابوالفضلی و پیام حیدری به‌عنوان کمک‌داوران، اشکان خورشیدی را همراهی می‌کنند.

وی بیان کرد: همچنین سیدوحید کاظمی دیگر داور مازندرانی نیز قضاوت بازی دو تیم سیاه‌ جامگان مشهد و پیکان تهران را که در ورزشگاه ثامن‌الائمه مشهد برگزار می‌شود، به‌عهده دارد.

رئیس کمیته داوران هیأت فوتبال مازندران اضافه کرد: محمدرضا منصوری، علی میرزابیگی و محمد ملکی نیز سیدوحید کاظمی را در این بازی همراهی می‌کنند.

بهروش خاطرنشان کرد: همچنین رضا عادل دیگر داور مازندرانی نیز بازی دو تیم گسترش فولاد تبریز و نفت تهران را که در ورزشگاه بنیان دیزل تبریز برگزار می‌شود، قضاوت این دیدار را بر عهده دارد.

وی در پایان گفت: میریعقوب حجتی، محسن سلطانی و علی میرغفاری به‌عنوان کمک‌ها، این داور مازندرانی را همراهی می‌کنند.فارس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo