اسپانیا ، شریک تجاری شرکت های دانش بنیان مازندران

image_pdfimage_print

کیاپرس– رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت که پارک علم و فناوری ‘ اندلوسیه ‘ اسپانیا برای کمک به بازاریابی و فروش محصولات ، خدمات ویژه ای را به شرکت های دانش بنیان مازندران ارائه می کند .

علی معتمدزادگان  افزود که توافق همکاری در این زمینه در حاشیه نشست هیات مدیره انجمن بین المللی پارک های علم و فناوری و مناطق نوآوری در مالاگای اسپانیا با پارک اندلوسیه اسپانیا صورت گرفت .
وی ادامه داد : اندلوسیه به عنوان یکی از بزرگ ترین و مهم ترین پارک علم و فناوری کشور اسپانیا اسکان در فضای مسکونی و هتل پارک ، مشاوره های کاری و قانونی مختلف و خدمات متنوع برای تولید و فروش محصول رایگان در اختیار مدیران و مسئولان شرکت های دانش بنیان مازندران قرار داده می شود .

رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت : این امکانات رایگان برای مدت ۶ ماه در اختیار شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری مازندران قرار داده می شود تا با حضورشان در این کشور عضو اتحادیه اروپا زمینه و بستر برای فروش محصولات داشته باشند .

وی تعداد شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری مازندران را ۱۲۰ واحد اعلام کرد و افزود : بدون محدودیت تعداد ، هر شرکت دانش بنیان علاقه مند به استفاده از این امکانات کشور اسپانیا پس از ثبت نام در پارک علم و فناوری مازندران و تائید این پارک می توانند از این مزایا استفاده کند .
معتمدزادگان همکاری شرکت اسپانیایی با توجه به عضویت این کشور در اتحادیه اروپا را فرصتی مناسب توصیف کرد و گفت : در مدت فعالیت حدود یک دهه ای پارک علم و فناوری مازندران برای نخستین بار است که این امکانات و خدمات ویژه از سوی کشور دیگر به شرکت های دانش بنیان استان در نظر گرفته شده است .
پارک علم و فناوری مازندران از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرد و هم اکنون علاوه بر ۱۲۰ شرکت دانش بنیان مستقر دراین پارک حدود ۷۰ شرکت نیز در مراکز رشد دانشگاههای استان مازندران فعالیت می کنند .ایرنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo