اهمیت مصرف تخم مرغ آب پز در صبحانه

image_pdfimage_print
کیاپرس:استفاده از تخم مرغ آب پز در وعده صبحانه سبب ایجاد عضله و کاهش استرس در افراد می شود.
مصرف تخم مرغ آب پز در صبحانه عضله ساز است
 تخم مرغ یک ماده غذایی مناسب و سرشار از پروتئین و ویتامین است و افراد زیادی در دنیا از این ماده غذایی استقبال می کنند و در اکثر وعده های خود از این چاشنی استفاده می کنند.
بسیاری از مردم دنیا در وعده صبحانه تخم مرغ را به صورت نیمرو و یا املت درست  می کنند که در این غذا به علت مصرف زیاد روغن، خصوصیات خوب خود را به این صورت از دست می دهد.

تخم مرغ آب پز دارای ویتامین های مختلفی از جمله پتاسیم است که به دلیل استفاده نکردن از روغن،  یک ماده غذایی مناسب برای افراد ورزشکار و چاق محسوب می شود.

خوردن تخم مرغ آب پز در وعده صبحانه دارای خواص زیر است:
۱-  چربی خون را کاهش می دهد.
۲-  کمک بزرگی به کاهش وزن می کند.
۳-  خطر ابتلای افراد به بیماری های مختلف را کاهش می دهد.
۴-  سبب شادابی و سلامت پوست و مو می شود.
۵-  بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
۶-  استرس و اضطراب را کم می کند.
۷-  سرشار ازامگای ۳ است.
۸-  عضله سازی می کند.

yjc

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo