پاداش بازنشستگان ۹۴ به زودی پرداخت می شود

image_pdfimage_print
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از پرداخت پاداش بازنشستگان ۹۴ در هفته های آتی خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، پیش از ظهر امروز حسین فرزانه در گردهمایی روسای کانون های بازنشستگان سراسر کشور که در باشگاه فرهنگیان تهران برگزار شد، اظهار کرد: برون سپاری کارها و استفاده از منابع  غیردولتی از رویکردهای آموزش و پرورش است.

وی افزود : مشکلات کانون های بازنشستگی تنها از طریق منابع دولتی حل نمی شود بنابراین بایدکانون های بازنشستگی ، راهکاری را در خصوص درآمدزایی ارائه کنند.

فرزانه خاطرنشان کرد : آموزش در جهان به سرعت در حال تحول و دگرگونی است و جوامعی در حوزه آموزش موفق‌تر هستند که بر منابع مالی غیردولتی متکی هستند.

وی سازمان دانش آموزی و اتحادیه انجمن های اسلامی را دو نهادی دانست که با استفاده  از منابع غیردولتی نه تنها مجموعه خود را مدیریت می کنند بلکه به درآمدزایی نیز پرداخته اند و در این زمینه موفق بوده اند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیرآموزش و پرورش ،کسری اعتبارات را مهم ترین معضل آموزش و پرورش دانست و افزود : پرداخت پاداش بازنشستگان ۹۴ ، اولین اولویت  آموزش و پرورش است که پیگیری های آن انجام شده و به زودی به حساب آنها واریز خواهد شد.

فرزانه با اشاره به موضوع مشارکت ها افزود: ظرفیت ها و ساز و کارها دو مولفه مهمی است که باید در جذب منابع مالی غیردولتی مورد توجه و بررسی قرار گیرد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo