بدهی ۴.۸ میلیارد ریالی بیمارستان نکا

image_pdfimage_print

 رئیس شبکه بهداشت و درمان نکا با اشاره به مشکلات بهداشتی بیمارستان ام حسین (ع) ازبدهی چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریالی این بیمارستان از سال ۸۹ تاکنون خبر داد.

 با اشاره به ارتقای رده‌بندی بیمارستان امام حسین (ع) این شهرستان اظهار داشت: باوجود بدهی ۴۸۰ میلیون تومانی بیمارستان امام حسین (ع) از سال ۸۹ در ابتدای افتتاح این مرکز درمانی طبق رده‌بندی‌های انجام‌شده در درجه سوم قرار داشت اما خوشبختانه ضمن کمبود فضای درمانی با ضریب اشتغال ۱۲۰ درصدی تخت، این بیمارستان به درجه نخست ارتقا پیدا کرد.

به گفته وی استانداردسازی بیمارستان، افتتاح بخش‌های جدید درمانی، ساخت واحد اکسیژن ساز، خریداری تجهیزات جدید پزشکی، کسب رتبه نخست در بخش بالینی و زایشگاه برتر در استان مازندران و همچنین خدمات‌دهی به ۱۵۰ هزار نفر جمعیت درمانی را از عمده دلایل ارتقای درجه سه به درجه نخست این بیمارستان ژنرال در سطح شهرستان نکا برشمرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان نکا از خدمات‌رسانی ۱۱ رشته پزشکی در بیمارستان امام حسین خبرداد و همچنین تصریح کرد: باوجود کمبود فضای درمانی در این مرکز درمانی، زایشگاه این بیمارستان در بین بیمارستان‌های سطح استان مازندران به‌عنوان زایشگاه برتر انتخاب شد.

خانجانی با اشاره به فرهنگ‌سازی شغلی در بین مردم بیان کرد: انسان‌ها بااستعدادهای مختلف خلق‌شده‌اند درواقع در بیمارستان امام حسین هم علاوه بر نیروهای پزشکی متخصص نیاز مبرم به نیروهای خدماتی داریم و در این حوزه نیازمند فرهنگ‌سازی صحیح به مردم هستیم چراکه باید بر اساس تئوری‌های در پیش رو موردتوجه قرار گیرد.

این مسئول وضعیت بهداشتی و درمانی این بیمارستان را ازجمله دغدغه‌های مبرم شهرستان نکا قلمداد کرد چراکه باوجود جمعیت یک‌صد و ۱۸ هزارنفری شهرستان بیمارستان امام حسین نکا جمعیت درمانی ۱۵۰ هزارنفری را از شهرستان‌های نکا، رستم کلاً، میان درود و شهرهای هم‌جوار را تحت پوشش قرار می‌دهد ازاین‌رو به‌مراتب این بیمارستان ۴۰ تختخوابی سالانه با مراجعه بیش از ۴۰۰ هزار نفر به این مراکز درمانی مواجه هستند که همین امر نقش بسزایی در کاهش ضریب بهداشتی بیمارستان دارد لذا با گسترش فضای درمانی در این شهرستان به دنبال برطرف شدن مشکلات بهداشتی ودرمانی این مرکز هستیم.

وی در ادامه از خانه‌های بهداشت به‌عنوان سنگرهای اولیه خدمات‌رسانی به مردم یادکرد و همچنین افزود: ۱۳۰ بهورز در ۷۶ خانه بهداشت و ۱۲ مرکز بهداشت روستایی در سطح روستاهای شهرستان نکا مشغول فعالیت هستند که از این میان ۱۷ پزشک خانواده و ۱۸ ماما خدمات‌رسانی روستاییان را عهده‌دار هستند همچنین در حوزه شهری هم نیز ۲۲ پزشک خانواده در مراکز مشخص‌شده به شهروندان نکایی خدمات پزشکی ارائه می‌دهند.

خانجانی اضافه کرد: چهار مرکز بهداشت در سطح شهرستان مشغول فعالیت هستند که از این تعداد سه مرکز به‌صورت استیجاری هستند لذا می‌توان با کمک خیران حوزه سلامت کمبود فضای فیزیکی بخش سلامت و درمان را ارتقا خواهند بخشید.

رئیس شبکه بهداشت و درمان نکا از چهار اورژانس جاده‌ای در منطقه نارنجباغ، طوسکلا، فنی و حرفه‌ای و مرکز اورژانس جاده‌ای در پایانه شهرستان نکا خبر داد و همچنین اضافه کرد: تمامی آمبولانس‌های مراکز اورژانسی در مناطق شهری و هزارجریب بیمه هستند.

وی با اشاره به شعارهای حوزه سلامت متذکر شد: شعارهای حوزه سلامت ودرمان طبق نیاز مردم جامعه مورد انتخاب می‌شود لذا برای عملیاتی شدن این شعارها در بین مردم باید فرهنگ‌سازی درستی صورت گیرد چراکه این شعارها در کوتاه‌مدت پاسخگوی نیاز مردم نیستندودراین راستا خبرنگاران باید در مسیر سلامت و اطلاع‌رسانی ملزومات آن به مردم گام بردارند.

خانجانی گفت: پویش شهروند سالم با شعار توقف چاقی در سال جاری موردتوجه حوزه سلامت قرارگرفته است چراکه مازندران به‌عنوان یکی از استان‌های چاق ۵۶ درصد جمعیت شهری و ۵۳ درصد جمعیت روستایی را تحت پوشش قرار داده است.

این مسئول درمانی در نکا اضافه کرد: پرخوری به‌عنوان خانه بیماری و کم خوری در رأس همه داروها است لذا باید با بهره‌گیری از این شعار هزینه‌ها کنترل و پیگیری از بیماری‌ها به‌صورت عملیاتی موردتوجه قرار گیرد.

وی با اشاره به جایگاه طب سنتی در نکا خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم تا سیستم طب سنتی را به‌صورت پایلوت در نکا متمرکز کنیم درواقع با گسترش طب سنتی بخش اعظمی از امنیت غذایی تأمین می‌شود.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo