تخلف هواپیمایی ماهان را پیگیری می کنیم/ فرودگاه ساری نقص فنی دارد

image_pdfimage_print

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت:برخی شرکت های هواپیمایی حقوق اولیه مسافران را رعایت نمی کنند و به این دلیل این مسافران هستند که حقوقشان از سوی این شرکت ها تضییع می شود که برای پایان دادن به این موضوع بارها به مسئولان تذکر داده ایم.
محمد دامادی در گفت و گو با خانه ملت،خدمات ارائه شده شرکت های هواپیمایی به مسافران را نامناسب ارزیابی کرد و افزود:اشکال ندارد شرکت های هواپیمایی فعالیت اقتصادی داشته باشند اما این فعالیت نباید به بهای نادیده گرفتن حقوق مسافران تمام شود چرا که بارها شاهد بودیه ایم مسافری به دلیل ۱۰ دقیقه تاخیر با گیت های بسته مواجه شده است و نمی تواند سوار هواپیما شود در حالی که، اگر تاخیر از شرکت های هواپیمایی باشد هیچ مسئولی در این زمینه به مسافران پاسخگو نیست.

نماینده ساری با تاکید بر اینکه مدیران شرکت های هواپیمایی باید در مقابل مسافران خود احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند اظهار داشت:اگرشرکت های فعال در این حوزه برای ارائه خدمات بهتر به مسافرنیازمند قانون باشند،این آمادگی در مجلس وجود دارد با تصویب قوانین لازم در این راه به شرکت های هوایی کمک کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه با ابراز تاسف از سانحه رانندگی اخیر برای مسافران پرواز مشهد – ساری و کشته شدن تعدادی از مسافران این هواپیما به دلایل بروز این سانحه اشاره کرد و افزود:فرودگاه ساری به دلیل نقص فنی قادر نیست هواپیماهایی را که در شرایط نامسعد جوی وارد فرودگاه می شوند را پذیرش کند و به این دلیل، این فرودگاه نتوانسته است انتظارها را برآورده کند و برای حل این مشکل بارها از مسئولان خواسته ایم امکانات این فرودگاه را تقویت کنند.

دامادی خاطرنشان کرد:مسئولان هر بار از خرید تجهیزات مورد نیاز برای تقویت فرودگاه سخن می گویند و مشکلات مربوط به تحریم را دلیلی تاخیر خود در استقرار آن عنوان می کنند در حالی که می تواند با تدبیر بیشتر و مدیریت بهتر این مشکل را به راحتی برطرف و فرودگاه را از این وضعیت خارج کرد.

نماینده ساری وجود کابل های فشار قوی و ایجاد محدودیت در فرود هواپیماها در این فرودگاه را مشکل بزرگ دیگری فرودگاه ساری دانست و ادامه داد:جانمایی فرودگاه درست بوده است اما،ایجاد شبکه های برق در اطراف آن و محدود کردن قدرت مانور هواپیما در فرود سبب شده است مشکلات فرودگاه ساری افزایش یابد که این مشکل باید هر چه سریعتر برطرف َشود تا بار دیگر شاهد ناتوانی فرود هواپیماها در این فرودگاه و تکرار حوادثی مانند حادثه اخیر کشته شدن مسافران در روی زمین نباشیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به حادثه کشته شدن مسافران پرواز مشهد- ساری و تخلف صورت گرفته شرکت هواپیمایی در انتقال مسافران به صورت زمینی به مقصد گفت:شرکت هواپیمایی باید مسافران را به صورت هوایی به مقصد خود می رساند که این شرکت قانون را رعایت نکرده است و به این دلیل علاوه بر احضار مدیر شرکت به کمیسیون از وزیر راه و شهرسازی نیز در این زمینه و چرایی نقص فرودگاه ساری سوال خواهیم کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo