فعالیت ۱۶ درصد واحدهای خبازی آزادپز در مازندران

image_pdfimage_print

 

 

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: در حال حاضر ۱۶ درصد از واحدهای خبازی مازندران به سمت آزادپزی هدایت شدند که کمتر از ۲۰ روز آینده این آمار به ۲۰ درصد می‌رسد.

حسین اصغرزاده با اشاره به اینکه تلاش ما بر این است که حداقل ۲۰ درصد از واحدهای خبازی استان به سمت آزادپزی سوق یابند، اظهار کرد: تأکید ما بر این است این واحدهای خبازی وجه تمایز خود را به مردم نشان دهند.

وی افزود: در حال حاضر ۱۶ درصد از واحدهای خبازی مازندران به سمت آزادپزی هدایت شدند که کمتر از ۲۰ روز آینده این آمار به ۲۰ درصد می‌رسد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اعلام اینکه در حال حاضر ۴ هزار و ۳۰۰ واحد خبازی در استان فعال است، بیان کرد: از این تعداد ۵۳۳ واحد خبازی مازندران به‌صورت آزادپزی در حال فعالیت هستند.

این مسئول، هدف از سوق یافتن واحدهای خبازی به آزادپزی را افزایش کیفیت، ایجاد رقابت و بهسازی واحدهای خبازی مازندران عنوان کرد.

اصغرزاده در پایان گفت: شهروندان مازندران در صورت مشاهده تخلف و شکایت می‌توانند مراتب را از طریق سامانه تلفن ۱۲۴ به ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گزارش کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo