مدیرکل راه و شهرسازی مازندران : سیل در بلده نور خسارات زیادی به جسم راه وارد نمود

image_pdfimage_print

مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران گفت: در پی بارش شدید باران روز گذشته و جاری شدن سیل خسارات جدی پل ها ، ابنیه های فنی راه های ارتباطی بخش بلده وارد شد.
مهندس حیدر نوروزی با اعلام خبر افزود : با توجه به بارش شدید باران از روز گذشته و بحرانی شدن شرایط آب ‌و هوا از ظهر دیروز، سیل ویرانگری در بخش بلده این شهرستان جاری و به تأسیسات زیربنایی و زیرساخت‌های راه، آب، برق و مخابرات خسارات جدی زد.

وی افزود: با توجه به ادامه داشتن بارش باران و وقوع سیل، بررسی و اعلام خسارات کلی در حال حاضر ممکن نیست ولی تاکنون هفت پل ارتباطی در بلده، کاملاً تخریب شده است.

مهندس نوروزی اضافه کرد: جاده فرعی دوآب _ بلده نیزبه دلیل رانش در چند نقطه مسدود شد.

وی خاطر نشان ساخت : بیشترین خسارت وارده در محورهای روستایی از جمله محور مرج _ یالرود ، یاسل _ بطاهرکلا  بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تصریح نمود: پس از وقوع سیل و رانش بلافاصله عوامل راهداری با بسیج کلیه امکانات و ماشین آلات راهداری در منطقه مستقر شده تا اقدامات بهنگامی درخصوص بازگشایی در دستور کار دارند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo