کشف دو مرال، یک خرس و شوکا تاکسیدرمی در نوشهر

یک خرس مرال، دو مرال و یک شوکا تاکسیدرمی شده از منزل یک متخلف در نوشهر کشف و ضبط گردید.
سرپرست اداره روابط عمومی حفاظت محیط زیست مازندران در این باره گفت: مامورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان نوشهر موفق شدند یک قلاده خرس، یک راس مرال کامل و دو عدد کله مرال و شوکا تاکسیدرمی شده به همراه یک قبضه اسلحه شکاری تک لول را از منزل یک متخلف در شهرستان نوشهر کشف و ضبط نمایند.
میلاد بهرامی یادآور شد: با پیگیری و تحقیقات بعمل آمده از اطلاعات واصله به اداره حفاظت محیط زیست نوشهر، مامورین یگان حفاظت این شهرستان با اخذ نیابت قضایی و با همکاری مامورین نیروی انتظامی در بازرسی از منزل شکارچی متخلف موفق شدند تعدادی از گونه های تاکسدرمی از گونه های در خطر انقراض را کشف و ضبط نمایند.
لازم به یادآوری می باشد بسیاری از گونه های حیات وحش از جمله خرس، مرال و شوکا در معرض خطر انقراض قرار داشته لذا هرگونه حمایت دوستداران و علاقمندان به حیات وحش ومحیط زیست می تواند کمک موثری به نجات این گونه های نادر نموده و اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران در مسیر حمایت از گونه های مختلف حیات وحش یاری دهند. در این رابطه سامانه تلفنی شبانه روزی ۱۵۴۰ اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران بطور شبانه روزی در خدمت مردم عزیزمان می باشد.