علت دلخوری ناطق نوری از جامعه روحانیت
هنوز از اظهارات آقای احمدینژاد در مناظرههای انتخاباتی سال ۸۸ ناراحت است. آقای ناطق عضو جامعه روحانیت بود و میگفت باید در آن اتفاق از من حمایت میشد. ایشان خیلی هم برای وحدت اصولگرایان وقت گذاشت و واقعا انتظار بجایی هم بود و سر آن جریان آقای ناطق واقعا مظلوم واقع شد و احمدینژاد با بیرحمی شدیدی شخصیت ایشان را تخریب و فکر کرد اگر دیگران را نفی کند میتواند راه جدیدی برای خود باز کند و خودش هم میگفت که مردم از اینها خسته شدهاند من آمدم یک چیز جدید بگویم. اما گفت و رأی هم آورد ولی یک زخمی در انقلاب ایجاد شد که به این راحتی التیام پیدا نمیکند. یعنی از دست دادن آقای ناطق برای نظام ارزان تمام نمیشود. فردی با این سابقه و با این تجربه و با این اعتقاد به نظام. هیچ کشوری با کسانی که برایش خدمت کردهاند اینطور برخورد نمیکند. کسی که این همه خدمت کرده است به کشور و با همه وجود به نظام اعتقاد دارد، این طور تخریب کردن این افراد عواقب بدی دارد اینکه چهرههای خوب و سالم نظام را تخریب کنم. البته آقای ناطق به هیچ وجه از نظام نبریده است و الان در جاهای مختلف سخنرانی میکند و در جلسات مجمع مرتب حضور دارد رئیس دفتر بازرسی دفتر رهبری هم هست و همواره از نظام دفاع کرده و میکند.
یک پیشنهاد به دنبال عمل شنیع پلیس سعودی به دو نوجوان ایرانی
روزنامه خراسان نوشته: شاید نتوان اقدام بیشرمانه دو مأمور سعودی در تجاوز به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده را بر خلاف ادعای برخی مستقیم به پای دولت این کشور نوشت، اما سیاهه اقدامات آل سعود علیه مردم منطقه علی الخصوص ایران مثنوی هفتاد من کاغذ است. با توجه به این مقدمه جای طرح این سؤال است که آیا ادامه اعزام عمره گزاران در شرایطی که احترام و حتی امنیت جانی و اخلاقی آنان در خطر است کاری درست است؟ آیا ایران نمیتواند ضمن در نظر گرفتن ملاحظات فقهی با محدود کردن یا تعطیلی موقت عمره به این کشور بفهماند منابع درآمدش همیشگی نیست؟ این مطالبه البته مسبوق به سابقه هم بوده است؛ جایی که امام خمینی (ره) پس از کشتار بیرحمانه حجاج توسط آل سعود در حج خونین سال ۶۶ حج واجب را تعطیل کردند، یا جایی که پیش از انقلاب آیت الله صدر در واکنش به اعدام ناجوانمردانه یک ایرانی در عربستان یک سال حج را حرام اعلام کردند.
شرط ایران برای واردات خودرو از آمریکا
در حالی که هنوز وضعیت لغو تحریمها علیه ایران مشخص نیست، اسدالله عسگر اولادی از تمایل ورود خودروسازان آمریکایی به ایران خبر داد و گفت: تا آمریکا تحریمها علیه ایران را برندارد، اجازه ورود خودروهای آمریکایی را نمیدهیم. رئیس کمیسون صادرات اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با اقتصادنیوز با بیان اینکه در گذشته چهار خودروساز آمریکایی در ایران فعالیت میکردند، اظهار کرد: در گذشته این شرکتها در ایران تعطیل شدند اما مجددا آمریکاییها در حال تلاش برای حضور دوباره در ایران هستند.
وی ادامه داد: البته شرط ما این است و به آنها هم اعلام کردهایم تا تحریمها برداشته نشود ورود خودروهایی آمریکایی به ایران را قبول نمیکنیم. عسگراولادی با اشاره به اینکه نوعی از واردات خودرو مجاز است و در حال حاضر ما از چین، ژاپن و کره خودرو وارد میکنیم، گفت: اما تا آمریکا تحریمها علیه ایران را برندارد، اجازه ورود خودروهای آمریکایی به ایران را نمیدهیم.