سقوط ۳۵۹۰ واحدی شاخص کل

image_pdfimage_print

پیغام ناظر بازار بورس در حالی خبر از بازگشایی نمادهای پالایشگاهی در روز جاری داد که سه نماد ” شبندر”، ” شپنا” و ” شبریز” از این گروه با افت قیمت های قابل توجه خود بیشترین افت شاخص کل را در تاریخچه معاملات بورس رقم زدند.

بدین ترتیب شبندر به عنوان اولین نماد این گروه در حالی به تابلوی معاملات بازگشت که با افت حدود ۵۰ درصدی قیمت سهم مواجه شد و به تنهایی شاخص را ۱۳۵۳ واحد به پایین کشید.

پس از آن سرمایه گذاران شاهد بازگشت نماد شبریز به تابلوی بورس بودند تا درنتیجه افت قیمت این سهم نیز نماگر بازار ۲۷۹ واحد دیگر نیز کاهش یابد.

اما شپنا که در ارایه گزارش های عملکردی سال مالی ۹۳ خود از سایر هم گروهی هایش عقب مانده بود، به عنوان سومین سهم پالایشی مورد معامله قرار گرفت و با کاهش ۶۶ درصدی قیمت خود و ریزش ۱۴۴۷ واحدی شاخص کل بیشترین تأثیر منفی را بر این ریزش اعمال کرد. گرچه این سهم پس از کشف قیمت هم اکنون شاهد صف خرید بیش از ۱۰ میلیون سهمی در قیمت ریال است.

از نمادهای فرابورسی نیز “شتران” که دقایقی قبل از مجاز شدن برای انجام معامله دومین سناریوی پیش بینی درآمد هر سهم سال ۹۳ خود را روی سایت کدال منتشر کرد، با ۵۶ درصد نزول قیمتی همراه شد تا شاخص فرابورس نیز همراستا با بورس در سراشیبی نزول حرکت کند. شراز و شاوان نیز به دنبال شتران با نزول قیمت برای کاهش شاخص فرابورس دست به دست هم دادند.

در پایان گقتنی است نکته جالب توجه در بازگشایی نمادهای پالایشی آن است که بخش سود هر سهم و نسبت پی بر ای نمادهای مذکور خالی بوده و هیچ رقمی ثبت نشده است و حتی مسئولین و متولیان بازار نیز نسبت به رقم سود هر سهم این شرکت ها با ابهام اساسی مواجه هستند. بورس نیوز

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo