معاون استاندار مازندران: تقويت صنعت گردشگري، ارتقاء شاخص هاي اقتصادي را در پي خواهد داشت

وی تصریح کرد : اين كارگروه تخصصي درباره بررسي ظرفيت ها و قابلیت های گردشگری شهرستان رامسر با محوریت گردشگری سلامت تشكيل شده که در آن سرمایه گذاران در خصوص شهرک دانش و سلامت و قابلیت های گردشگری رامسر نظرات خود را مطرح كردند.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران با تأکید بر اینکه باید در حوزه گردشگری با توجه به ظرافت خاص استان، رویکرد مناسبی داشته باشیم، اظهار داشت : در زمینه اجرا و امکان سنجی فعاليت هاي حوزه گردشگری سلامت که بسيارتخصصی است باید با دقت بیشتر گام برداریم و سرمايه گذاران را به فعالیت هایی تشویق کنیم که سازگار با فرهنگ عمومی و ارزش هاي اسلامي باشد.
وي افزود: بر اساس پهنه بندي فضايي، فعاليت ها در استان مازندران بر پايه نواحي با همگرايي بالقوه و در ناحيه غربي استان با عملكرد گردشگري، كشاورزي، حمل و نقل و بازرگاني صنعتي و فرهنگي است.
معاون استاندار مازندران همچنین گفت : اولویت ما تکمیل پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فيزيكي بالا است زیرا بهره برداری از آنها بر حوزه های مختلف اثرگذار بوده و توسعه استان را نويد خواهد داد؛ بنابراين در این مسیر از همه ظرفیت ها و امکانات استان استفاده می کنیم.
اين مقام مسئول تصریح کرد: به طور قطع، تکمیل این پروژه ها سهمی بسزایی در توسعه استان دارد و بر این اساس با جدیت، پیگیر به ثمر رساندن آنها هستیم و تاکنون نیز پروژه های موجود از پیشرفت خوبی برخوردار بوده است.
وي همچنين موضوع بهره برداري از امتداد شن سواحل خزر، ظرفيت كوهستانها، رودخانه ها، ميزباني رويدادهايي نظير اجلاسها، همايش ها و جشنواره ها به عنوان سياست گردشگري ياد كرد و افزود: طرح ساماندهي تعطيلات در گرو هماهنگي تقويم آموزشي گردشگري، برگزاري نمايشگاههاي بين المللي گردشگري و صنايع وابسته، ايجاد شبكه گردشگري، لوگو و شعار گردشگري سالانه، پيوند محيط زيست با گردشگري و توجه به صنايع دستي و روستايي نيز بسيار اهميت دارد.