قرنطینه یکی از ارکان های مهم فعالیت حاکمیتی سازمان حفظ نباتات کشور است

image_pdfimage_print

معاون توسعه مدیریت ومنابع انسانی سازمان حفظ نباتات کشور، قرنطینه را یکی از ارکان های مهم فعالیت حاکمیتی این سازمان اعلام داشت.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، مهندس موسوی طی سخنانی در جلسه با مدیر و کارشناسان حفظ نباتات استان مازندران و جهاد کشاورزی نوشهر که در محل دفتر قرنطینه نباتی مستقر در بندر نوشهر برگزار شد اظهار داشت: سازمان حفظ نباتات کشور نگاه ویژه ای به قرنطینه دارد و یکی از ارکان مهم فعالیت حاکمیتی این سازمان نیز موضوع قرنطینه است. وی با اشاره به حساسیت بسیار بالای قرنطینه، از بازدید مستمر مسوولین و کارشناسان سازمان حفظ نباتات کشور از قرنطینه های نباتی سراسر کشور خبر داد.

وی در ادامه بندر نوشهر را یکی از بندرهای مهم کشور در زمینه قرنطینه نباتی عنوان داشت که مسوولین و کارشناسان آن بایستی همچون گذشته با حساسیت زیاد نسبت به صدور گواهی و ترخیص کالا در آن اقدام کنند.

موسوی روند ترخیص کالاهای قرنطینه ای در بندر نوشهر را بسیار مطلوب دانست و افزود: سازمان حفظ نباتات کشور در دو بخش قرنطینه خارجی با 76 پست در سه مرز آبی، خاکی و هوایی کشور و در قرنطینه داخلی با 22 پست در حال انجام وظیفه می باشد و در حال حاضر تعداد پست های قرنطینه ای استان مازندران نیز به تعداد سه پست می باشد.

همچنین در این جلسه میرحسین سنجرانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نوشهر طی سخنانی با اشاره به اهمیت واحد قرنطینه نباتی مستقر در بندر نوشهر افزود: نگاه مدیران سازمان حفظ نباتات به جهت شرایط جغرافیایی این منطقه و نزدیکی دریا و جنگل بایستی به صورت ویژه باشد.

وی در پایان خواستار تفویض اختیار بیشتر به مدیریت حفظ نباتات استان مازندران در بحث قرنطینه ای شد. در ادامه اخوان مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران و مسوولین و کارشناسان حفظ نباتات به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند و مهندس محبوبی دوست کارشناس واحد قرنطینه نباتی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نوشهر مستقر در بندر نوشهر به ارائه گزارش عملکرد این حوزه و فرایند ترخیص کالای وارداتی و صادراتی و ترانزیت کالا در مرحله ضدعفونی محصولات کشاورزی پرداخت.

لازم به ذکر است معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان حفظ نباتات کشور و هیئت همراه از محموله های چوب، گندم و جو موجود در کشتی و محوطه و انبارهای بندر نوشهر بازدید به عمل آوردند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo