مدیران ساروی در غربت / جای هادی ابراهیمی خالی

image_pdfimage_print

هر چه به اسفند 94 نزدیک می‌شویم افراد و گروه‌های سیاسی به دنبال چینش مهره‌های خود برای یک رقابت نفس گیر هستند. رقابتی که می‌تواند یکی از رقابتی ترین انتخابات‌های تمام ادوار مجلس شورای اسلامی باشد. در کنار اصلاح‌طلبان و اصول‌گرایان محمود احمدی نژاد زمین بازی سیاسی را برای خود ترسیم کرده است، زمین بازی که قرار است در انتخابات مجلس دهم شکل بگیرد. رئیس جمهور پیشین ایران که حداقل نشان داده است در فضای انتخابات، بازی را خوب بلد است و می‌تواند به بهترین شکل ممکن آن را اداره کند، در حال تدوین استراتژی‌های سیاسی خود است.هادی ابراهیمی

احمدی نژاد می خواهد بازگردد. هرچند گفته است اگر احساس کنم حمله ها به رهبری شدیدتر شده است باز خواهم گشت اما حلقه یاران نزدیکش پایشان را از نارمک خیلی آن طرف تر گذاشته اند و به عنوان نخستین استان، مازندران را انتخاب کرده اند.

انتخاب مازندران از سوی یاران وی دو دلیل عمده دارد. اول اینکه روحانی برخلاف انتظارها موفق شد بیشترین رای را در مازندران به دست بیاورد که به شکلی ذاتی در 8 سال گذشته در اختیار محافظه کاران و مخصوصا طرفداران احمدی نژاد بود.

دلیل دوم نفوذ فراوان افراد مازندرانی نزدیک به محمود احمدی نژاد در شهرهای مختلف مازندران و یارگیری گسترده آنها در این استان است. شنیده ها نشان می دهد که هنوز هم بسیاری از مدیران میان رتبه ادارات دولتی در استان به احمدی نژاد وفادار هستند.

و اما دلیل سوم این انتخاب فراهم بودن زمینه برای فعالیت این گروه به واسطه ایجاد پایگاه های مختلف در میان مردم است.

در همین زمینه وارش نیوز در نظر دارد گزارش هایی درباره کاندیداهای احتمالی انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی منتشر کرده و به معرفی و نقد عملکرد کاندیداهای احتمالی بپردازد.

در این گزارش به حوزه انتخابیه ساری و میاندرود خواهیم پرداخت.

در این حوزه که مهمترین حوزه انتخابیه مازندران است از مدتها قبل تعدادی از داوطلبان احتمالی انتخابات مجلس با ارسال انواع پیامک های تبریک و تسلیت مناسبتی تبلیغات خود را شروع کرده اند. برای حوزه انتخابیه ساری و میاندرود برآورد می شود حدود سی نفر داوطلب کاندیدا شوند تا بخت خود را در انتخابات مجلس مورد آزمایش قرار دهند. معروف ترین آنها فرامرز نقیبی عضو شورای شهر ساری و افرادی دیگری چون هادی ابراهیمی معاون سابق سیاسی امنیتی استانداری مازندران، علی اصغر یوسف نژاد، ابوالقاسم روحی، محمد دامادی، رمضان شجاعی، علی اسدی، زارعی، یاسر سلیم بهرامی، مرادی، اسفندیار عشوری، مجید حسین زادگان، کوروش یوسفی هستند.

در این گزارش به احتمال کاندیداتوری هادی ابراهیمی معاون سابق سیاسی امنیتی استانداری مازندران خواهیم پرداخت.

افزایش درخواست ها از معاون سابق سیاسی امنیتی استانداری مازندران برای کاندیداتوری

دکتر هادی ابراهیمی رکورد جوانترین معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران را در دولت احمدی نژاد به نام خود ثبت کرد. معاون سیاسی امنیتی، اجتماعی دولت دهم در مازندران را در میان همتایانش در استانداری های کشور، می توان موفقترین نامید.

وی پس از تودیع و برکناری اش فصلنامه ای تخصصی در زمینه ارتباطات و اندیشه اسلامی راه اندازی کرد و در آن به نقد جریان روشنفکری چپ پرداخت.

اخبار موثقی به دست وارش نیوز رسیده است که از مدتها پیش درخواست های متعددی از سوی برخی جریان های سیاسی و به خصوص گروههای مردمی از مناطق مختلف شهری و روستایی شهرستان های ساری و میاندرود خصوصا” شوراهای اسلامی روستاها و دهیاران از وی برای کاندیداتوری انجام شده و ادامه دار است تا وی را متقاعد به حضور در انتخابات آتی مجلس کنند. هر چند وی تاکنون پاسخ مثبت و قاطعی به درخواست ها نداده و آمدن خود را قطعی نکرده است.

دکتر هادی ابراهیمی متولد روستای کیاپی در ساری است و فارغ التحصیل مقطع دکترای علوم سیاسی از دانشگاه علامه طباطبایی است. وی نخستین بار به عنوان مدیر رادیوی مازندران فعالیتش را آغاز کرد و پس از آن مديریت گروه سياسی و معاونت سياسی صدا و سيماي مازندران را عهده دار شد. فعالیت جدی سیاسی وی اما از فرمانداری تنکابن آغاز شد و به مهمترین معاونت استانداری مازندران ختم گردید. وی در این دوران با جوانگرایی، افزایش ملاقات های مردمی و آرام نگاه داشتن فضای استان در شرایط دشوار اقتصادی توانست رضایت قاطبه مردم را جلب کند.

دکتر هادی ابراهیمی جوانترین معاون سیدعلی اکبر طاهایی استاندار قبلی مازندران و نقطه قوت وی در مدیریت استان محسوب می شد. طاهایی در آغاز از این انتصاب نگران بود اما دیری نپایید که وی به این باور رسید که معاون جوانش می تواند با کمترین حاشیه ممکن، شرایط ارتباط و تعامل با جریانات سیاسی، رسانه ای و مجموعه های امنیتی و انتظامی را فراهم کند.

مدیریت در فرمانداری تنکابن و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بر تجربه ابراهیمی افزود و وی در معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی مدیریتی منطقی تر را اساس کار خود قرار داد.

وی برخلاف بسیاری از مدیران دولت احمدی نژاد که با تغییر دولت، مواضع جدیدی اتخاذ کردند، همواره از عملکرد دولت نهم و دهم در مازندران دفاع واقع بینانه کرد. او برای طاهایی یک امتیاز بود. بسیاری از رسانه ها به دلیل ارتباط و صمیمیت با ابراهیمی در نقدهای خود، این رابطه دوستانه را مورد لحاظ قرار می دانند.

اهالی رسانه با هر گرایش و سلیقه سیاسی با معاون جوان رفاقتی سازنده داشتند و برای دیدگاهها و تشخیص وی احترام قائل بودند. ابراهیمی برای اهالی رسانه و نگرش هایشان جایگاه ویژه ای قائل بود و از رصد روزانه رسانه ها غفلت نمی کرد. بر همین اساس از مدیران و مسئولان استان توضیح می خواست و پیگیر پاسخگویی دستگاهها به رسانه ها بود.

اوج دوستی و صمیمیت ابراهیمی را در ضایعه درگذشت جابر معافی خبرنگار و سرپرست خبرگزاری مازندران در مازندران شاهد بودیم. گریه ها و حال دگرگونش در مراسم تشییع پیکر این خبرنگار محبوب و وداع با وی را درکمتر مسئولی دیدیم.

پیگیری های رسانه ای وی تنها مربوط به مطالب سیاسی، امنیتی و مدیریتی نمی شد.

مشکلات معیشتی و مالی برخی محرومان و نیازمندان را نیز وقتی در رسانه ها می خواند پا پیش می گذاشت و جلوتر از دستگاههای حمایتی، سعی می کرد تا دلسوزانه سهمی در رفع آن ایفا کند.

او ذاتا” تعصب ویژه ای به شهر و دیارش دارد و در انتصاب بسیاری از مدیران ساروی در پست های کلام مدیریتی و میانی استان سنگ تمام گذاشت تا جائیکه همه گروههای سیاسی از اصولگرا و اصلاح طلب به این موضوع اقرار کرده و اعتقاد و باور دارند.

لازم به ذکر است اهالی رسانه استان نیز بارها در مناسبت های مختلف از وی تجلیل کرده اند و همراهی اش را ستوده اند.

متولی دریا شد

مازندران در طول دوران مدیریت هادی ابراهیمی به رغم مشکلات اقتصادی که شاهد آن هستم با کمترین چالش های مردمی و امنیتی مواجه بود.

رییس ستاد انتخابات مازندران در خرداد سال 92 موفقترین، پرشورترین و کم حاشیه ترین انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را در استان مدیریت کرد که با مشارکت کم نظیر مازندرانی ها محقق شد.

ابراهیمی را بیش از معاون سیاسی باید معاون فرهنگی استاندار مازندران در دولت دهم نامید.

اهالی فرهنگ و هنر بیشتر از چهره های امنیتی و سیاسی به وی نزدیک بودند.

او معتقد بود که اگر نشاط فرهنگی و هنری را در استان شاهد باشیم، مولفه های امنیتی استان نیز تقویت خواهد شد.

ابراهیمی همواره از برگزاری رویدادها و جشنواره های فرهنگی و هنری حمایت می کرد و برای حضور در این محافل بیش از سایر عرصه ها جایگاه و ارزش قایل بود.

همین دغدغه فرهنگی موجب شد تا دوران مدیریت وی، به دوران طلایی توجه به سواحل مازندران مبدل شود.

ابراهیمی فراتر از سازمان گردشگری مازندران تلاش کرد تا ساماندهی سواحل مورد توجه دولتمردان قرار گیرد و ابعادی ملی یابد.

او متولی دریا شد تا موهبتی را که در همه ی دولت ها مغفول و محروم باقی مانده بود، به فرصتی برای توسعه استان مبدل کند.

در گرمای تابستانی به سواحل می رفت تا شرایط بهتری را برای طرح های سالمسازی دریا رقم زند. طرح هایی که هیچ کس حاضر نبود مسئولیت آن را بپذیرد.

طاهایی و ابراهیمی را به دلیل مولفه های اخلاقی و رسانه ای شان می توان نقطه قوت دولت دهم مازندران توصیف کرد که به جایگاه مدیریتی شان عزت و احترام بخشیدند.

مدیرانی که حضورشان در هر با تحول و کارآمدی همراه است و همگان از آنان با احترام یاد خواهند کرد.

به هر حال هرچند تاکنون کاندیداتوری هادی ابراهیمی برای انتخابات آتی مجلس از حوزه انتخابیه ساری و میاندورود رسما از سوی وی اعلام نشده، اما آنچه قطعی است شایستگی های دکتر هادی ابراهیمی برای قبول مسئولیت های بزرگ است و قطعا” کاندیداتوری وی تنور انتخابات در حوزه ساری و میاندورود را بسیار گرم نموده و رقیبی قدرتمند و پرطرفدار را به میدان کاندیداها خواهد آورد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo