افرادی که نباید دل و جگر بخورند

image_pdfimage_print

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: دل و جگر مرغ به دلیل مواد هورمونی و آنتی‌بیوتیک‌هایی که به آن تزریق می‌شود توصیه نمی‌شود.

زینب ابراهیمی افزود: معمولا افراد از خوردن دل و جگر و قلوه لذت می‌برند اما این مواد در عین مفید بودن می‌توانند برای بعضی اشخاص ممنوعیت مصرف داشته باشند.

وی افزود: دل و جگر مرغ به دلیل مواد هورمونی و آنتی بیوتیک‌هایی که به آن تزریق می‌شود توصیه نمی‌شود اما دل و جگر و قلوه گاو و گوسفند سرشار از ویتامین‌های گروه A، B، اسید فولیک و آهن و روی می‌باشد.

ابراهیمی تصریح کرد: چون کلسترول این مواد غذایی بالا می‌باشد مصرف آنها برای افرادی که بیماری قلبی دارند؛ سالمندان، کسانی که نارسایی کلیه دارند و اشخاص دارای کلسترول بالا مناسب نیست.

این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: چون جگر بافتی است که سموم در آن تجمع پیدا می‌کند استفاده از آن برای مادران باردار توصیه نمی‌شود.

مطالب مرتبط

۱ دیدگاه

  1. یداله گفت:

    هر چه بخواهید خون سرشار از کلسترول، فراوان است .
    ضمنا برای افرادی که نارسایی بودجه دارند هم مضر است!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo