مهلت شرکت در جشنواره مطبوعات،خبرگزاری‌‌ها و رسانه‌های مجازی مازندران تمدید شد

image_pdfimage_print

 
مدیرعامل خانه مطبوعات مازندران گفت: مهلت ارسال آثار به چهارمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌‌ها و رسانه‌های مجازی مازندران تا پنجم مردادماه تمدید شد.

حسین مرتضوی با اعلام خبر بالا، تصریح کرد: تاکنون بیش از 200 اثر به دبیرخانه چهارمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و رسانه‌های مجازی مازندران ارسال شده است.

وی، ضمن دعوت از اصحاب رسانه برای مشارکت در برگزاری جشنواره، تصریح‌کرد: آثاری که از فروردین 92 تا اردیبهشت 93 منتشر شده در این جشنواره، شرکت داده می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت رسانه‌های مجازی مازندران افزود: امسال برای نخستین بار، رسانه‌های مجازی هم در جشنواره حضور دارند.

مرتضوی خاطرنشان‌کرد: نمایشگاه مطبوعات 14 تا 16 مردادماه در ساری برگزار می‌شود.

دبیر چهارمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و رسانه‌های مجازی مازندران گفت: پیش از این، مهلت ارسال آثار تا 31 تیرماه بود.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo