مبارزه با مواد مخدر نیازمند عزم انقلابی، جهادی و ملی است
جانشين رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مخدر مازندران با بيان اين كه حوزه اقدامات فرهنگي مبارزه با مواد مخدر، بيش از ديگر حوزه ها نيازمند عزم انقلابي، جهادي و ملي است، خاطر نشان ساخت: بايد روي شيوه انجام و نتايج اقدامات فرهنگي درنگ نماييم و بايد با هماهنگي و با استفاده از ظرفيت هاي همه سازمان هاي دست اندكار، طرحي نو در اين زمينه دراندازيم تا به اهداف مورد نظر در اين راستا دست يابيم.
يونسي افزود: كشف حلقه مفقوده ي همگاني كردن مبارزه با مواد مخدر در راس برنامه هاي فرهنگي اين شورا در مازندران قرار دارد.
وي بر اجراي طرح هاي پيشگيري همگاني از سوء مصرف مواد مخدر مبتني بر آموزش هاي علمي تاكيد داشت و تصريح كرد: چنانچه در جبهه پيشگيري، در برابر آتش افروزي آسيب مواد مخدر، مقاومت ايجاد شود، ناگزير از ادامه جنگ و درگيري با اعتياد در جامعه نيستيم.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار با اشاره به اين كه آموزش ها لازم است منجر به ايجاد تغيير نگرش و نگاه مردم و جامعه هدف نسبت به موضوع مبارزه با مواد مخدر شود، گفت: آموزش ها بايد روي گروه هاي هدف اصلي و واقعي و تحت آسيب متمركز شود و خانواده ها نيز بايد موضوع و هدف اصلي آموزش ها باشند.
جانشين رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به اين كه متاسفانه اقدامات دستگاه هاي اجرايي در اين راستا بخشي است، تاكيد كرد: دستگاه هاي اجرايي بايد با هم افزايي در كنار هم قرار گيرند تا با بهره گيري از همه ظرفيت ها، جامعه را با درد بي درمان اعتياد آشنا نمايند.
وي با بيان اين كه در كار فرهنگي نيازمند برنامه اصولي براي احياء شخصيت و پايگاه اجتماعي فرد درمان شده و نجات يافته از دام اعتياد هستيم، ياد آور شد: بايد با ايجاد تغيير بنيادين در تعريف اعتياد و فرد معتاد، كار را آغاز كنيم و رويكرد اصلي اين تعريف را از جرم محوري به آسيب محوري منقل نماييم.
يونسي افزود: جامعه مي بايست با فرد معتاد به عنوان فردي صاحب كرامت انساني ولي بيمار و يك ظرفيت بالقوه قابل درمان نگاه كند كه در صورت رهايي مي تواند به صورت يك توانمندي بالفعل در خدمت كمال و شكوفايي جامعه قرار گيرد.
وي با اشاره به اين كه روح همبستگي ملي بايد تقويت شود، به طوري كه همه آحاد جامعه احساس تعهد كنند و در جهت درمان و نجات افراد آسيب ديده بپا خيزند، بيان داشت: از ظرفيت همه نهاد هاي فرهنگي و آموزشي، از جمله دانشگاه ها، آموزش و پرورش، از توانمندي ائمه جمعه، سمن ها و سازمان هاي مردم نهاد، بسيج، سپاه، فرمانداران، بخشداران، دهياران، شوراهاي اسلامي شهر و روستا، فرهيختگان، صاحب نظران، هنرمندان، رسانه ها و ارباب جرايد و همه و همه بايد در اين مبارزه بهترين بهره را برد و همه بايد در اين مبارزه به ميدان بيايند تا اين پيكار را به متن جامعه ببرند.
يونسي ادامه داد: از تجربه اقوام ايراني و ديگر ممالك موفق در اين مبارزه پيچيده و سخت بايد استفاده كرد، چرا كه توفيق در كار فرهنگي در گرو بهره گيري از تجارب فرهنگي موفق است.