راهکارهای کاهش بار و انرژی تابستان 93 در شرکت توزیع برق مازندران بررسی شد
مدیر عامل شرکت توزیع برق مازندران به راهبردهای مدیریت مصرف برق به منظور کاهش سریع پیک بار و انرژی تابستان 93 پرداخت و گفت : فعالیت فنی و عملیاتی ، فعالیت های فرهنگی و اطلاع رسانی ، آشنایی با تعرفه های برق زمان اوج مصرف و درک مناسب ترین زمان و استفاده از لوازم برقی پر مصرف و دقت به برچسب انرژی در هنگام خرید کالا ، استفاده از رسانه های دیداری ، شنیداری و مکتوب و…. از جمله راهکارهای کاهش سریع بار و انرژی تابستان سال جاری در این شرکت است .
مهندس منوچهر جعفری با بیان اینکه به منظور جلوگیری از رشد فزاینده مصرف برق و کاهش نیاز به سرمایه گذاری کلان ، جلوگیری از آلودگی محیط زیست و افزایش کارایی سیستم ، لازم است شرکتهای توزیع برق تلاش گسترده ای را به منظور تامین نیازهای جامعه به انرژی برق با حداقل هزینه انجام دهند افزود: شرکت توزیع برق مازندران در چند سال اخیر تلاش فراوانی در افزایش سطح اطلاعات و آگاهی عمومی مردم و فرهنگ سازی بهره وری و بهینه سازی مصرف انجام داده و از تمام امکانات تبلیغاتی ، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی بهره گرفته لیکن باید همت خويش را مضاعف کنیم تا با توجه به تجربیات و پتانسیل کاهش اوج بار با اجرای راهکارهای ارائه شده و راهکارهایی که ارائه خواهد شد بتوان تابستان گرم امسال را بدون خاموشی پشت سر بگذاریم .
وی به فعالیت های فنی و عملیاتی سیستم های سرمایشی ، روشنایی معابر ، جمع آوری انشعابات غیرمجاز ، اصلاح اتصالات سست ، لوازم اندازه گیری ، کاهش تلفات توان ، تعویض کنتور مشترکین پر مصرف ، کنترل قدرت قرار داد مشترکین ، جلب همکاری مشترکین کشاورزی ، صنعتی ، اداری و تجاری و…. پرداخت و خاطرنشان کرد: برای گذر از پیک تابستان به همدلی و همراهی آحاد مردم و مسئولان نیاز داریم .
وی از مشترکان خواست تا در ساعات اوج بار که از ساعت 12 تا 16 و 20 الی 23 می باشد از روشن کردن لوازم برقی پر مصرف غیرضرور خودداری کنند و مصارف این دسته از لوازم را به ایام تعطیل ، اوایل صبح و اواخر شب منتقل نمایند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق مازندران به میزان فروش انرژی در بخش های مختلف اشاره و تصریح کرد: مشترکان حوزه توزیع برق مازندران در بخش های خانگی ، عمومی ، کشاورزی ، صنعتی و تجاری فعالیت می کنند که 89/42 درصد فروش انرژی در بخش خانگی ، 68/9 درصد در بخش عمومی ، 43/14 درصد در بخش کشاورزی ، 94/24 درصد در بخش صنعتی و 6/8 درصد در بخش تجاری به مصرف مشترکان می رسد .