با «سوختگی» چه کنیم

image_pdfimage_print

کیاپرس/رییس هیات مدیره انجمن حمایت ازبیماران سوخته (ققنوس) گفت: از طرفی بیمارستان سوختگی تبعیدگاه پزشکان و پرستاران است و پزشکان و پرستاران آنجا را دوست ندارند.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر محمد جواد فاطمی افزود: از طرف دیگر، کارانه پزشکان در بیمارستان های سوختگی بسیار پایین است.

وی ادامه داد: تقریبا هیچکدام از فلوشیپ های سوختگی در زمینه سوختگی کار می کنند، این افراد از روی ناچاری به جاهای دیگری می روند.

وی با اشاره به اینکه حداقل ۵۰ درصد تعداد تخت های سوختگی ما کم است، گفت: هیچ کدام از بیمارستان های سوختگی استاندارد نیستند.

وی ادامه داد: هر سال بیش از ۱۵۰ هزار مورد سوختگی در ایران رخ می‌دهد که منجر به بستری شدن ۲۵ تا ۲۸ هزار نفر و همچنین فوت سالانه ۳ هزار نفر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه لباس سوختگی بیمه نیست، گفت: خیلی از پانسمان های جدید و کادر درمانی برای افراد دچار سوختگی نیز بیمه نیست.

وی افزود: براساس آخرین آماری که داریم یک هزار و ۳۵۰ تخت سوختگی در سراسر کشور داریم که طبق برآورد وزارت بهداشت در آخر سال ۱۳۹۴ می بایست به ۲ هزار و ۴۰۰ تخت می رسید که هنوز محقق نشده است.

وی ادامه داد: قرار بود تا پایان سال ۱۳۹۴ ما به تعداد ۴۵۰ بخش ویژه سوختگی در سراسر کشور داشته باشیم که آخرین آمار نشان می دهد که ۱۵۰ بخش ویژه سوختگی فعال شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo