از مصرف بیش از حد روغن و چربی خودداری کنیم

کیاپرس/ رییس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به افراد توصیه کرد از مصرف بیش از حد روغن و چربی خودداری کنند.

به گزارش کیاپرس از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فرشته فزونی افزود: مصرف زیاد روغن ها می تواند آسیب زا است، به عبارتی فرد را دچار برخی از بیماری ها می کند.

وی با یادآوری این که همه روغن‎‌ها باید به میزان کم مصرف شوند، روغن کانولا را به عنوان روغن مناسب برای پخت و پز معرفی کرد.

وی یادآور شد: در صورت تمایل به سرخ کردن مواد غذایی از مقدار کمی روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود و مواد غذایی با حرارت ملایم تفت داده شوند.

 وی تاکید کرد: همچنین از غوطه وری ماده غذایی در مقدار زیاد روغن و حرارت دادن زیاد روغن خودداری شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo