از مصرف بیش از حد روغن و چربی خودداری کنیم
کیاپرس/ رییس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به افراد توصیه کرد از مصرف بیش از حد روغن و چربی خودداری کنند.
به گزارش کیاپرس از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فرشته فزونی افزود: مصرف زیاد روغن ها می تواند آسیب زا است، به عبارتی فرد را دچار برخی از بیماری ها می کند.
وی با یادآوری این که همه روغنها باید به میزان کم مصرف شوند، روغن کانولا را به عنوان روغن مناسب برای پخت و پز معرفی کرد.
وی یادآور شد: در صورت تمایل به سرخ کردن مواد غذایی از مقدار کمی روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود و مواد غذایی با حرارت ملایم تفت داده شوند.
وی تاکید کرد: همچنین از غوطه وری ماده غذایی در مقدار زیاد روغن و حرارت دادن زیاد روغن خودداری شود.