حذف روغن باعث کمبود ویتامین می شود

image_pdfimage_print

کیاپرس/مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: حذف روغن باعث کمبود ویتامین می شود و می تواند عوارضی بر روی پوست، مو و کبد ایجاد کند.

دکتر احمد اسماعیل زاده در پاسخ به سوال خبرنگار کیاپرس آیا این مطلب صحیح است که اگر روغن مصرفی نشود، برخی از ویتامین ها هم جذب نمی شوند، گفت: دقیقا این مطلب صحیح است.

وی افزود: برخی از ویتامین ها به عنوان ویتامین های محلول در چربی مانند A، D ، K و E که برای جذب بدن شوند نیاز به روغن دارند.

اسماعیل زاده ادامه داد: اگر این ویتامین ها به همراه روغن مصرف نشوند جذب شأن در بدن دچار اختلال می شود، حتی اگر این ویتامین را مصرف کنید. به همین دلیل اعلام می کنیم که روغن را از برنامه غذایی حذف نشود.

حذف روغن از رژیم غذایی و احتمال ابتلا به کبد

وی در پاسخ به این سوال که آیا حذف روغن می تواند سبب بیماری هم شود، گفت: این امکان وجود دارد، افرادی که در طولانی مدت، مصرف روغن را رژیم غذایی خود حذف می کنند احتمال ابتلا به کبد چرب در آنان بیشتر است.

وی تاکید کرد: در طولانی مدت این افراد دچار زبری و دانه دانه شدن پوست می شوند و موهای شأن می ریزد و خشک می شود ، همچنین احتمال ابتلا به برخی دیگر از بیماری ها هم در این افراد وجود دارد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo