ناهماهنگی در توسعه گردشگری،صنعتی، کشاروزی و خدماتی مازندران را با چالش مواجه کرده است

image_pdfimage_print

 

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست مازندران  با بیان اینکه  مازندران در بحث توسعه گردشگری، صنعتی، کشاورزی و خدماتی به نوعی دچار سرگردانی است گفت: ناهمگن بودن این فضا در مازندران که نگین کشور است ما را با چالش و مشکل مواجه کرده‌ است.
ناصر مهردادی عصر امروز در مراسم گرامیداشت هفته محیط‌زیست  در چالوس برگزار شد، با اشاره به اینکه بسیاری از مردم مازندران نیز متوجه نشدند که کدام یک‌ از بخش‌ها برایشان قابل توجه است، بیان داشت: مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی در مازندران تغییر کاربری اراضی، پساب‌های صنعتی و برداشت بی‌رویه شن و ماسه است.

این مسئول به برنامه‌ریزی برای جلوگیری از برداشت جنگل‌های شمال کشور تاکید کرد و عنوان داشت: وقت آن رسیده است که برداشت جنگل‌های هیرکانی را برای مدتی متوقف کنیم و این برنامه با کمک سازمان جنگل‌ها و مراتع در حال پیگیری است و مسئولان کشوری نیز با این موضوع موافقت کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با گله‌مندی از نبود برنامه سازماندهی‌شده برای ساماندهی پسماند در استان خاطرنشان کرد: ساماندهی پسماند در استان به مدیریت واحد نیاز دارد و دستگاه‌های مختلفی در ساماندهی پسماندها باید هماهنگ باشند و در صورتی که دستگاه‌ها برای ساماندهی پسماند هماهنگی داشته باشند، اعتبار مناسبی از این بابت در اختیار مازندران قرار می‌گیرد.

وی رسانه‌ها، سازمان‌های مردم‌نهاد و محیط‌زیست را سه ضلع مثلث همکار با محیط‌زیست عنوان کرد و گفت: هرجا این سه ضلع مثلث همکاری کردند، بسیاری از چالش‌های زیست‌محیطی کشور و استان برطرف می‌شود و در غیاب هر کدام از این اضلاع مدیران واحدهای صنعتی می‌توانند کارگشا باشند.

مهردادی فناوری و تخصص را لازمه حل مشکلات زیست‌محیطی برشمرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه کاهش مسایل زیست‌محیطی خواسته اصلی ما است بنابراین به فناوری و به‌روز بودن آگاهی از مسایل زیست‌محیطی نیز نیازمندیم.

وی ادامه داد: اگرچه از نظر علمی توسعه و تکنولوژی مسایل زیست‌محیطی ایجاد می‌کند اما همین تکنولوژی مسایل زیست‌محیطی را حل نیز می‌کند.

این مسئول تاکید داشت: در زمینه فاضلاب‌های شهری و پسماندها اگر به تکنیک‌های سنتی گذشته اکتفا کنیم در حقیقت همچنان با مشکلات زیست‌محیطی مواجه خواهیم بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران به مشکلات کارخانه آرین‌سینا در ساری اشاره کرد و گفت: ساخت این کارخانه از ابتدا نادرست بود و چون از نظر فنی و تخصصی ایراد داشت، محیط‌زیست با این موضوع مخالف بود.

مهردادی بیان داشت: با وجود فعالیت این واحدها اگر مشکلی وجود داشته باشد، محیط‌زیست با صراحت جلوی واحدهای متخلف را می‌گیرد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo