مردم به مسولان اعتماد کنند/ دلواپسان نگران معیشت مردم باشند

image_pdfimage_print

 

 معاون سياسي ، امنيتي و اجتماعي استانداري مازندران  گفت: مردم  به مسئولين اعتماد كنند و بدانند كه عزم مسئولين براي خدمت به مردم و ايجاد آسايش و آرامش عزمي جدي و مستمر است .

عليرضا يونسي در همايش تجليل از جوانان نخبه شهرستان ساري  ، جوانان مازندران را شايسته ستايش دانست و گفت : بهترين ، پاكترين و صادق ترين جوانان كشور جوانان مازندران هستند كه زندگي آنان را اگر بررسي كنيم اينان سرشار از ايمان و پاكي و مردانگي و راستگويي هستند .
وي تاكيد كرد :جوانان مازندران  هميشه كارهاي بزرگ و عظيمي را به نمايش گذاشتند و جوانان امروز ما متدين تر از جوانان دوران انقلاب هستند چرا كه در آن دوره نه ماهواره اي بود ، نه اينترنتي و نه شبيخون فرهنگي
معاون سياسي ، امنيتي و اجتماعي استانداري مازندران حضور با شكوه مردم مازندران را در انتخابات 24 خرداد ستود و گفت شما با بالاترين راي ، روحاني فاضل و صادق را انتخاب كرديد و به اعتدال و تدبير و اميد راي داديد.
وي خطاب به دلواپسان گفت آنان كه در مقابل اختلاس هاي هزاران ميلياردي سكوت مي كردند و تماشاگر بودند امروز اظهار دلواپسي مي كنند، بهتر است دلواپسان نگران معيشت مردم باشند.
يونسي افزود : حضور شكوهمند مردم در انتخابات حماسه بزرگ سياسي را رقم زد ، سد تحريمها را شكست و آرامش و اميد را به جامعه برگرداند و تعامل جايگزين تقابل گرديد.
وي حمايت از سرداران عرصه مذاكره را ضروري خواند و گفت : امروز جنگ جنگ نرم است و در اين دوران بايد از فرماندهان مدافع نظام و انقلاب در مذاكرات هسته اي حمايت كرد .
در اين مراسم با اهداء لوح تقدير و هدايايي از جوانان نخبه مركز استان تجليل شد همچنين در اين مراسم حكم مشاور جوانان فرماندار ساري نيز اهداء شد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo