مطالعه سکونتگاه‌های غیررسمی 77 شهر در ستاد توانمندسازی کشور

image_pdfimage_print

 

معاون دبیر ستاد توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی کشور از مطالعه 77 شهر در ستاد توانمندسازی کشور خبر داد و گفت: هم‌اکنون 20 شهر از این تعداد شهرها در زمینه حمایت تسهیل و ارتقای کاربری تعیین اعتبار شده است.
منصور استادی  در جلسه ستاد توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی این شهرستان با اعلام اینکه برای آمل هفت محله غیررسمی در ستاد تعریف شده است، بیان داشت: از این تعداد مناطق چهار محله انصاری‌محله،‌ شهربانو محله، اسپیاری و امت‌آباد در اولویت قرار گرفته‌اند.

وی تاکید داشت: این هفت محله شهرستان آمل در داخل محدوده شهری قرار دارد که مسئولان امر باید به آن رسیدگی کنند.

استادی با بیان اینکه امسال 83 پروژه برای مناطق محروم کشور در ستاد تعریف شده است، افزود: از این پروژه‌ها بالغ بر 32 میلیارد تومان برآورده شده که باید برای مناطق غیررسمی هزینه کرد.

این مسئول با اشاره به اینکه در جهت ساماندهی این مناطق باید جلسات به طور ماهانه با تشکیل کمیته‌ها در استان‌ها و شهرستان‌ها صورت گیرد، افزود: برای جلوگیری و پیشگیری از ایجاد سکونتگاه‌های غیررسمی باید به تشکیل کمیته‌های تخصصی ارتقای سطح اجتماعی و فرهنگی در شهرستان‌ها پرداخت.

استادی یکی از مهمترین تجارب برای پیشگیری از این سکونتگاه‌ها را تجارب و مشارکت‌های مردمی در این مناطق بیان کرد و گفت: با حضور مردم در ستادها می‌توان از توانمندی‌های آنها استفاده برد.

وی  از مطالعه 77 شهر در ستاد توانمندسازی کشور خبر داد و مطرح کرد: هم‌اکنون 20 شهر از این تعداد شهرها در زمینه حمایت تسهیل و ارتقا کاربری تعیین اعتبار شده است.

معاون دبیر ستاد توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی کشور در پایان با تاکید بر دریافت بودجه سال 92 از سوی دستگاه‌های اجرایی قبل از پایان ردیف اعتبارات ملی و استانی گفت: مسئولان امر باید در تعریف این بودجه اعتباری برای این مناطق محروم در نظر بگیرند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo