جوجه ریزی ۱۱٫۵ میلیون قطعه ای در مازندران/تولید ۲۱ هزار تن گوشت سفید


به گزارش کیاپرس از مازندپاج، مسعود احمدی حاجی از جوجه ریزی ۱۱ میلیون و ۵۰۳ هزار قطعه ای در مرغداری های گوشتی استان مازندران در دی ماه امسال خبر داد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: ۳ میلیون و ۳۴۵ هزار و ۸۳۰ قطعه از جوجه ریزی های انجام شده در دی ماه امسال از نژاد آرین، ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار و ۹۵۰ قطعه از نژاد آپلاس، ۴ میلیون و ۸۲۱ هزار و ۹۹۵ قطعه از نژاد راس و ۹۹۴ هزار و ۲۹۰ قطعه از نژاد کاب بود.
احمدی حاجی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۴۶ میلیون و ۹۵۳ هزار و ۹۳۳ قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۳۰ میلیون و ۷۳۱ هزار و ۴۴۳ قطعه، جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی را ۱۱ میلیون و ۵۰۳ هزار و ۶۵ قطعه و جوجه ریزی مزاع مرغ مادر گوشتی استان را ۱۶۶ هزار و ۳۸۰ قطعه اعلام کرد.
وی گفت: پیش بینی می شود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۱ هزار و ۱۷۷ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.