امدادرسانی به 2800مصدوم در جاده های مازندران
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان مازندران از امداد رساني اين جمعيت به 2800مصدوم در محورهاي مواصلاتي استان خبرداد.
به گزارش کیاپرس مهدي ولي پور در خصوص خدمات ارائه شده جمعيت هلال احمر استان در طرح امداد و نجات نوروزي گفت: انجام 457 عمليات امدادي،امدادرساني به 2800مصدوم،ارائه خدمات درمان سرپايي به 2580مراجعه كننده به پايگاهها و پست هاي امدادي،انتقال 218مصدوم به مراكز درماني و ارائه خدمات اسكان اضطراري به 800نفر از جمله خدمات جمعيت هلال احمر استان در طرح امدادونجات نوروزي بوده است.
وی، اظهار داشت: برای اجرای طرح نوروزی امسال بیش از 55 پایگاه و پست ثابت و موقت امداد و نجات جادهای و بیش از دو هزار نفر امدادگر و نجاتگر، و 200 نفر پرسنل جمعیت استان مشاركت دارند.
ولیپور خاطرنشان کرد: 33 دستگاه آمبولانس، 12 دستگاه خودروی نجات، یک فروند بالگرد امدادی، 20دستگاه موتور سیکلت، یکدستگاه اتوبوس آمبولانس و 30 دستگاه خودروی کمکدار امدادی در اجرای طرح نوروزی امسال به کار گرفته شدند.
گفتنی است طرح امداد و نجات نوروزی جمعیت هلال احمر استان مازندران از 26 اسفند 93 آغاز شد و تا پایان روز پ15 فروردینماه 1393 ادامه دارد.