
به گزارش کیاپرس، مهدی باباجانی از تولید ۵۴۷ تن انواع ماهی گرم آبی کپور، آمور، بیگ هد و فیتی فاک در آببندان های شهرستان گلوگاه خبر داد.
وی افزود: گلوگاه دارای ۴۴۷ هکتار آببندان برای تامین آب شالیزار است که برای پرورش ماهی نیز کاربرد دارد ولی به دلیل بارش کم باران در این سال ها، فقط ۲۳۷ هکتار از این آببندان ها به پرورش ماهی اختصاص پیدا کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه اظهار داشت: ۲ تن ماهی قزل آلا در دوره های ۲ تا ۲٫۵ ماهه در استخرهای مناطق کوهستانی این شهرستان تولید می شود.
وی با اشاره به اهمیت و لزوم مصرف ماهی در جیره غذایی و پایین بودن سرانه مصرف آن در کشور، اظهار امیدواری کرد امسال با افزایش بارندگی و آبگیری آببندان ها و افزایش ماهی ریزی، بتوانیم این غذای ارزشمند را در سبد غذایی خانوارهای ایرانی قرار دهیم.