.jpg)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران (مازندپاج)، حبیب اله رنجبر با بیان اینکه این شهرستان ۱۲ درصد گوشت سفید مصرفی استان را تامین می کند، گفت: سه ماهه نخست امسال یک میلیون و ۴۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری نور انجام شد که از این تعداد جوجه ریزی، ۳ هزار تن گوشت سفید در این شهرستان تولید شد.
رنجبر افزود: یک هزار تن گوشت سفید تولیدی برای تامین مصرف داخلی این شهرستان و مابقی به شهرستان های اطراف ارسال شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور ارزش ریالی این مقدار گوشت سفید تولیدی را ۵۱۰ میلیارد ریال اعلام کرد.