تولید ۳۰۰۰ تن گوشت سفید در نور/ تولید ۵۰۰ میلیاردی

.jpg)
کیاپرس: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور از تولید ۳ هزار تن گوشت سفید به ارزش ۵۱۰ میلیارد ریال در سه ماهه نخست امسال در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران (مازندپاج)، حبیب اله رنجبر با بیان اینکه این شهرستان ۱۲ درصد گوشت سفید مصرفی استان را تامین می کند، گفت: سه ماهه نخست امسال یک میلیون و ۴۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری نور انجام شد که از این تعداد جوجه ریزی، ۳ هزار تن گوشت سفید در این شهرستان تولید شد.
رنجبر افزود: یک هزار تن گوشت سفید تولیدی برای تامین مصرف داخلی این شهرستان و مابقی به شهرستان های اطراف ارسال شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور ارزش ریالی این مقدار گوشت سفید تولیدی را ۵۱۰ میلیارد ریال اعلام کرد.