تعداد غریق در دریای مازندران به ۶ تن رسید

image_pdfimage_print

طی روزهای گذشته دو تن دیگر در دریای مازندران غرق شدند و تعداد غریق در دریا به ۶ تن شامل پنج مرد و یک زن افزایش یافت.
تعداد غریق در دریای مازندران به ۶ تن رسید

نقی کریمیان، اظهار کرد: طی روزهای گذشته دو تن دیگر در دریای مازندران غرق شدند و تعداد غریق در دریا به ۶ تن شامل پنج مرد و یک زن افزایش یافت.

وی افزود: یک غرقی مربوط به مرد ۴۷ ساله اهل تهران بود در بخش خصوصی بوده و غرقی دیگر پسر هشت ساله اهل مشهد و ساکن قائم‌شهر بوده است.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران اضافه کرد: همچنین طی این مدت افراد بسیاری از خطر غرقی نجات یافتند؛ به‌طوری‌که روز پنج‌شنبه ۲۴ تن، جمعه ۲۵ تن و شنبه ۶ تن از غرق شدن نجات یافتند.

کریمیان بیان کرد: تاکنون ۳۶۱ تن از خطر غرق شدن تجات یافتند که از این تعداد ۲۶۶ تن مرد و ۹۵ تن زن هستند که از این تعداد ۱۸ تن به بیمارستان و مراکز درمانی سطح استان اعزام شدند.

وی ادامه داد: عصر روز گذشته یک شناگر در عمق ۴۰۰ متری دریا در حال شنا بود که براثر حادثه دریایی توسط دریابانی به ساحل عباس‌آباد منتقل شد و به‌دلیل شدت صدمات وارد وضعیتش وخیم گزارش شد.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران تصریح کرد: توصیه مهم ما این است افراد در زمان مشاهده فردی که در دریا گرفتار شده شتاب‌زده عمل نکنند و از امدادگران، شناگران و عوامل اجرایی طرح‌ها درخواست کمک کنند.

کریمیان با اشاره به اینکه دریای مازندران امروز تا روزهای آینده طوفانی بوده و شنا ممنوع است، گفت: لازم است افراد طی این مدت از شنا کردن در دریا پرهیز کرده ولی ناجیان غریق در سواحل استان حضور دارند تا شاهد بروز مشکلی نباشیم.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo