توییت بطحایی درباره آخرین وضعیت یکی از مصدومان

image_pdfimage_print

کیاپرس – افتتاح ۱۷۶ طرح در خراسان شمالی با حضور سید
وزیر آموزش و پرورش در توییتر خود اعلام کرد یکی از دانش‌آموزان سانحه اتوبوس که احتمال قطع نخاعش بالا بود به درمان جواب داده و خطر ضایعه نخاعی رفع شده است.

محمد بطحایی در توییر خود نوشت: بادعای همه شما، یکی از دانش آموزان عزیزم و مربی اش که احتمال قطع نخاعشان زیاد بودبه درمان جواب دادند و پزشکان خطر ضایعه نخاعی را رفع کردند.

بامداد روز دهم شهریور ماه ایران بار دیگر عزادار دانش‌آموزان کشور شد. در پی واژگونی اتوبوس در محور بندرعباس ـ شیراز مجموعا ۹ نفر جان باختند که از این میان ۷ نفر دانش‌آموز بودند و پدر و مادرشان برای همیشه داغدار شدند و تعداد بیشتری نیز مصدوم شدند.

در پی این حادثه بطحایی به مجلس فراخوانده شد، مدیر سازمان دانش آموزی استان هرمزگان استعفا داد و اردوهای دانش‌آموزی تا بازنگری شیوه‌نامه اردوها و بازدیدها تعلیق شدند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo