ایجاد کارخانه زباله‌سوز در توان شهرداری‌های مازندران نیست

image_pdfimage_print

کیاپرس: نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکل زباله طی ۵ سال آینده در استان‌های شمالی رفع خواهد شد، گفت: ایجاد کارخانه زباله‌سوز در توان شهرداری‌های مازندران نیست.

عبدالله رضیان اظهار کرد: مهم‌ترین، جدی‌ترین و اصلی‌ترین چالش که در جلسات سازمان حفاظت محیط زیست، معاون رئیس جمهور و لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی مطرح است که بحث پسماند زباله بوده است.

وی با بیان اینکه موضوع زباله در مازندران و حوزه انتخابیه به‌عنوان تهدید اصلی و اساسی استان محسوب می‌شود، اضافه کرد: در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی شده طی دوره پنج ساله مشکل پسماند سه استان‌های شمالی برطرف شود.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه موضوع اساسی که در سال ۹۶ در دستور کار قرار گرفته اعتباراتی در زمینه رفع مشکل زباله است، افزود: امسال کارخانه زباله‌سوز در شهرستان‌های ساری و نوشهر راه‌اندازی می‌شود.

وی ادامه داد: بحث کمپوست نیز به‌دلیل آلودگی زیست محیطی و عدم کنترل شیرابه پسماند در این منطقه پاسخگو نبوده و باید به سمت احداث کارخانه زباله‌سوز سوق یابیم.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: طی پیگیری‌های انجام شده در زمینه رفع مشکل زباله در قائم‌شهر پرونده منتهی به رأی شده که پس از کش و قوس و اختلافات در حال حاضر با شرکت جدید قرار داد منعقد شده است.

رضیان تصریح کرد: احداث کارخانه زباله‌سوز مستلزم هزینه سنگینی است که کشورهای دیگر در زمینه کارخانه زباله‌سوز هزینه‌های بسیاری متحمل شدند و پاسخ مثبت دریافت کردند ولی استقبالی از این مهم از سوی شرکت‌های داخلی صورت نگرفت.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: با توجه به هزینه بالای کارخانه زباله‌سوز تأمین آن در توان شهرداری‌ها نیست باید دولت در این زمینه ورود پیدا کند.

رضیان با اعلام اینکه طی مذاکراتی که با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، معاون رئیس جمهور داشتیم محیط زیست باید در قبال آلودگی زباله به حوزه‌های آب‌خیز و حتی نفوذ آن به دریا پاسخگو باشد، افزود: طی ۵ سال آینده مشکل زباله در استان‌های شمالی رفع خواهد شد که امیدواریم دغدغه زباله را در استان نداشته باشیم.

وی در مورد بحث فاضلاب، گفت: در این زمینه نیز توافقی با بانک توسعه اسلامی در شهرهای آمل، قائم‌شهر، نور، تنکابن و رامسر صورت گرفته تا طرح تجمیع فاضلاب در این شهرها استارت زده و به بخش کشاورزی نیز کمک شود و همچنین در صورت تحقق این امر سفره‌های آب زیرزمینی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی درباره مسائل و مشکلات فرهنگی گفت: دولت و دستگاه‌های مرتبط باید در این زمینه ورود پیدا کنند بسته‌های فرهنگی خوبی را به جامعه ارائه دهند و فضای مجازی به ویروس خطرناکی تبدیل شده که باید به‌درستی مدیریت شود.

وی با بیان اینکه دستگاه فرهنگی باید کارآمد باشد، اظهار کرد: اگر نگاه ما این است با ممنوع بودن موسیقی و کنسرت مشکلی حل می‌شود درست نیست اینها تنها فضای تنفر را برای جوانان نسبت به جامعه مذهبی ایجاد می‌کند.فارس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo