تب کریمه کنگو در کمین رستورانهای بین راهی

کیاپرس-رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو از مراجعه به رستورانهای بین راهی که اقدام به تهیه غذا با گوشت کشتار روز میکنند خودداری کنید.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تصریح کرد: برخی از رستورانهای داخل وبالاخص خارج از شهر برای جلب مشتری اقدام به تهیه غذا از گوشتهای تازه ذبح شده میکنند که در این شرایط بحرانی این عمل میتواند خطرناک ومنجر به انتشاربیماری در کشور شود بنابر این ضمن تأکید بر نظارتهای دقیقتر وزارت بهداشت بر این اماکن به مردم هشدار جدی داده میشود که تا مهار شدن کامل بیماری اصول ایمنی لازم را رعایت کنند.
وی ادامه داد: طبق آزمایشهای انجام شده جگر و کلیههای گوسفند به عنوان منبع ذخیره بیماری تب کریمه کنگو محسوب میشود بنابراین استفاده از امعاء و احشاء گوسفندان تازه ذبح شده تا اطلاع ثانوی پرهیز شود.
عزیزی گفت: در شرایطی که بیماری تب کریمه کنگو توسط دامهای وارداتی در کشور شایع شده است این اطمینان به مردم داده میشود که گوشتهای استرالیایی وارد شده توسط دولت از سلامت کامل برخوردار بوده و با نظارت وزارت بهداشت در کشور استرالیا ذبح شدهاند و بنابر شرایط بهداشتی و عدم وجود بیماریهای دامی در این کشور هیچ گونه نگرانی نسبت به گوشتهای وارداتی وجود ندارد.