مازندران به شاخص توسعه مطلوب نرسیده است
محمد دامادی در حاشیه بازدید از روستاهای بخش رودپی ساری در روستای مرزرود ساری اظهار کرد: مردم کشور ما هوشیار هستند که تحولات منطقه و جهان را رصد کرده و برای رفع خواسته های اجتماعی از مسئولان استانی استفاده بهینه می کنند.
وی افزود: بسیاری از شهرها و روستاهای استان اکنون خدمات ملی به مردم کشور می دهند، بنابراین نگاه دولتمردان در تخصیص اعتبارات به این استان سرسبز باید بیشتر باشد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برای شناسایی نیازها و رفع تنگناهای منطقه تلاش دارند، تصریح کرد: مازندران هنوز به شاخص های مطلوب توسعه ای نرسیده و باید توجه بیشتری در بودجه سالانه به این استان پهناور شود.
دامادی با بیان اینکه ارتباط خوبی بین نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی و مدیران ملی برقرار شده است، گفت: برای اینکه در بودجه 93 نگاه ویژه تری به استان شود، مجمع نمایندگان استان در نامه ای به رئیس جمهور خواستار افزایش اعتبارات عمرانی سال 93 شدند.
وی با اعلام اینکه بسیاری از محصولات تولیدی کشاورزان و باغداران مازندرانی به واسطه عدم تعادل بین چرخه تولید و صادرات، فاسد می شود، گفت: با رایزنی های صورت گرفته با مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری قصد داریم پرواز مستقیم هوایی باری از ساری به مقصد کشورهای حوزه آسیای میانه را راه اندازی کنیم.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مرکبات و برنج استراتژیک ترین محصول اساسی تولیدی مردم خطه مازندران است، افزود: باید در توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی متناسب با نیازهای مناطق و اقلیم استان برنامه ریزی کنیم.
وی با اشاره به نامناسب بودن راه های اصلی جاده بین المللی ساری – فرح آباد، گفت: در این راستا بنده و اعضای مجمع نمایندگان مذاکرات متعدد حضوری و مکاتبه ای با وزیر راه و شهرسازی دولت یازدهم صورت دادیم.
دامادی بیان کرد: قصد داریم در بودجه سال 93 برای تعریض جاده کناره ساری – بابلسر اعتبارات ویژه ای در نظر بگیریم.
وی با اعلام اینکه جاده بین المللی ساری – فرح آباد شاهد پذیرش مسافران از داخل و خارج استان است، گفت: به واسطه تصادفات صورت گرفته بسیار در این محور، باید نسبت به احداث دور برگردان ها و تقاطع های همسطح در این محور اقدام سریع از سوی مسئولان راه و شهرسازی استان صورت گیرد.
عادل روحی، بخشدار رودپی ساری نیز در سخنانی با تقدیر از حضور نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، گفت: بخش دانشگاهی رودپی ساری، نیازمند توجه بیشتر مسئولان استانی و ملی برای توسعه زیرساخت ها است.
وی با بیان اینکه این بخش با 25 هزار نفر جمعیت و دارا بودن 10 مرکز حوزوی و دانشگاهی به عنوان بزرگ ترین بخش دانشگاهی شمال کشور محسوب می شود، افزود: احداث دور برگردان ها، تعریض جاده های روستایی، احداث جاده های بین مزارع، اجرای طرح های هادی روستایی و رفع مشکلات آبرسانی روستاها و حفاظت از محیط زیست منطقه را از مهم ترین نیازها و دغدغه های بخش برای رفع آن از سوی مسئولان استانی و ملی است.
در بازدید نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، معاون مدیر کل روستایی و شوراهای استانداری مازندران، جمعی از مدیران عضو شورای اداری شهرستان و اعضای شورای بخش رودپی ساری وی را همراهی کردند.
======
صنایع تبدیلی کنسانتره در مازندران نداریم
سید رمضان شجاعی کیاسری عصر امروز در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه اشتغال و توسعه کار آفرینی مازندران در ساری اظهار کرد: در هرجامعه ای که آموخته های نظری و تئوری در عرصه علمی به نیازهای کاربردی جامعه تبدیل شود، بسترسازی لازم برای نحقق اهداف آموزشی در جامعه پدید می آید.
وی، استفاده از آخرین فناوری های نوین بشر, به روز بودن آنها و تبدیل کردن آنها به مهارتی که در اختیار جامعه کارگری قرار گیرد را از موضوعات مورد توجه جوامع برشمرد.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه امروز کارگران برای استفاده از تجهیزات پیشرفته در کار, باید علم آن را بیاموزند گفت:کارگرهای کشور ایران, امروز باید به آخرین مهارت های علمی مجهز باشند.
شجاعی، مهارت آموزی را با اهمیت تر از ایجاد اشتغال در جامعه عنوان کرد و گفت:کارگر ماهر می تواند به اندازه چند نفر بازدهی داشته باشد , در صورتی که کارگر ناتوان و مبتدی نتیجه کار را خراب خواهد کرد و در اقدامات مثبت دیگران تاثیر منفی می گذارد.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشگاه های امروز باید نیروهایی را وارد بازار کنند که علم و مهارت انجام کار را داشته باشند، افزود: وظیفه دانشگاه علمی و کاربردی در راستای رسیدن به این هدف مهم و اساسی است.
وی با اشاره به اینکه فناوری کشور باید به روز باشد تصریح کرد: چون سرعت پیشرفت علم آنقدر زیاد بوده که گاهی اوقات در رسیدن به آن کم می آوریم.
شجاعی، به تولیدات مرکبات در استان اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه مرکبات بسیاری تولید می کنیم ولی صنعت تبدیل آن به آبمیوه و کنستانتره در استان وجود ندارد و آبمیوه های استان از ارومیه می آید.
وی به داشتن کیفیت مناسب محصولات صادراتی به کشورهای خارجی اشاره کرد و گفت:لازم است تجار در نحوه بسته بندی و کیفیت کالای صادراتی توجه بیشتری داشته باشند.
عباس اصفهانی، مدیر دومین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی گفت: برای اولین بار در ایران توانستیم قسمت کنترل آنتن ماهواره امید را بسازیم که اقدامی سازنده درجهت پیشرفت و تعالی کشور است.
مدیر دومین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی با بیان اینکه در دانشگاه علمی و کاربردی شرکت پیشرانه رعایت اصول اخلاقی بنیان نظام آموزش را تشکیل می دهد، افزود:هدف از تاسیس این دانشگاه نیز انتقال دانش و فناوری به دانشجویان است.
وی به طرح های جدید لوازم روشنایی ساخته شده توسط این شرکت اشاره کرد و ادامه داد: از سه سال پیش و در راستای بهره مندی از اهداف هدفمندی یارانه ها که کاهش مصرف انرژِی را در بردارد اقدا م به ساخت لامپ های روشنایی آی ای دی کرده که نوع جدیدی آن بزودی وارد بازار می شود. نسیم