حقوق نیروهای رسمی و قراردادی برابر می‌شود

image_pdfimage_print

حقوق نیروهای رسمی و قراردادی برابر می‌شود

مرتضی ناصحی اظهار کرد: حقوق نیروهای رسمی و قراردادی در برنامه ششم توسعه همسان سازی می شود.

براساس این گزارش، این مصوبه در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با اکثریت آراء مورد تایید قرار گرفته و در لایحه برنامه ششم گنجانده شده است.

وی گفت:در شرایط فعلی حقوق و مزایای نیروهای رسمی و غیر رسمی تفاوت هایی با یکدیگر دارند که برخی اعتراض های نیروها را نیز در پی داشته است.

ناصحی افزود:با تصویب این بند از لایحه برنامه ششم توسعه از لحاظ قانونی برای دولت الزام آور می شود که پس تایید برنامه، این مصوبه را اجرایی کند.

مدیرکل اداری و مالی استانداری مازندران این بند از مصوبه لایحه برنامه ششم را یکی از مهم ترین مصوبه های قانونی در دفاع از حقوق کارکنان رسمی و غیر رسمی استان اعلام کرد.

استان مازندران حدود ۶۱ هزار کارمند رسمی و قراردادی دارد که برآورد می شود حدود ۲ هزار نفر از این نیروها قراردای باشند که با تصویب این بند از قانون برنامه ششم از مزایای آن بهره مند شوند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo