پرتاب موادمخدر با منجنیق توسط قاچاقچیان!

image_pdfimage_print

علیرضا جزینی  با بیان اینکه قاچاقچیان از هر ابزاری برای رساندن مواد به کشور و یا خروج آن از مرزها و ترانزیت آن به کشورهای دیگر استفاده می‌کنند اظهار کرد: پس از انسداد مرزهای خاکی و ناامن کردن راه‌های آبی برای قاچاقچیان برخی از آنها به پرتاب مواد مخدر توسط منجنیق به داخل کشور متوسل شدند.

وی افزود: این اتفاق بیشتر در مرزهای سیستان و بلوچستان رخ داده و کوله‌برهایی که مواد مخدر پرتاب شده را جمع‌آوری می‌کردند نیز شناسایی و با آنها برخورد کرده‌ایم.

قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به کشف ۶۱۸ تن موادمخدر در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال جاری نیز تاکنون ۷۰ تن موادمخدر کشف شده است. کشف مواد مخدر در سال ۹۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۱۱ درصد رشد را نشان می‌دهد و از سرجمع کشفیات در این سال، بیش از ۸۰ درصد توسط ناجا، ۹ درصد توسط وزارت اطلاعات، ۲٫۵ درصد توسط بسیج، اندکی توسط گمرک و مقدار بسیار قلیلی توسط سازمان زندان‌ها انجام شده است.

جزینی افزود: در سال گذشته ۲۵۱۷ مورد عملیات انجام شد و شمار تلفات و شهدای ما از ۱۶ نفر در سال ۹۳ به ۳ شهید در سال ۹۴ رسیده است. علاوه بر این در خودروهای توقیفی قاچاقچیان ۱۱ درصد افزایش داریم و کشته‌های اشرار و قاچاقچیان مسلح ۳۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد./ایسنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo