یافتن جنازه مرد ۴۵ ساله تهرانی در کنار محور مواصلاتی هراز

image_pdfimage_print

جمشید نیکزاد  گفت: جنازه مردی ۴۵ ساله عصر روز گذشته در بخش لاریجان و مجاورت محور مواصلاتی هراز پیدا شد.

وی افزود: جنازه این فرد به دلایل نامعلومی کنار رودخانه هراز در منطقه آب اسک پیدا و توسط عوامل هلال احمر منتقل شد.

رئیس جمعیت هلال احمر آمل با اشاره به اینکه مرحوم یدالله تقی‌زاده‌زانزلو با خانواده خود برای مسافرت از محور مواصلاتی هراز به سمت شمال کشور در حرکت بود، اظهار کرد: این فرد به همراه خانواده برای صرف نهار در منطقه آب اسک و مجاورت رودخانه هراز توقف کرده بودند.

این مسئول گفت: پدر خانواده که اهل تهران بود با روشن کردن آتش برای جمع کردن هیزم بیشتر حدود ۵۰ متر از دیگر اعضای خانواده فاصله گرفته که ناگهان به دلایل نامعلومی جان می‌دهد.

نیکزاد با اعلام اینکه اعضای خانواده برای یافتن پدرشان به جست‌وجو پرداختند، بیان کرد: بعد از ۲۰ دقیقه افراد خانواده متوجه جسم بی‌جان این فرد می‌شوند و با درخواست عملیات امداد و نجات از سوی عوامل هلال احمر، کار از کار گذشته بود.

رئیس جمعیت هلال احمر آمل در پایان با تأکید بر اینکه احتمال بروز سکته مغزی برای این مسافر تهرانی زیاد است، گفت: علائم بروز سکته مغزی در جنازه مشاهده شد، هر چند جواب قطعی و دلایل اصلی مرگ را پزشکان متخصص پزشکی قانونی مشخص می‌کنند./فارس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo