تولد یک نوزا در خودرو اورژانس مازندران

image_pdfimage_print
 خبرگزاری فارس: استقرار 11 دستگاه آمبولانس در محورهای مازندران
سخنگوی مرکز مدیریت فوریت های پزشکی مازندران از تولد یک نوزاد در خودرو اورژانس سیار خبر داد و گفت: در سال جاری دو ماموریت زایمانی توسط این مرکز در رامسر انجام شده است
زکریا اشکپور در گفت و گو با مهر افزود: عصر امروز دوشنبه در پی تماس با مرکز پیام اورژانس ۱۱۵غرب استان مازندران در خصوص شروع دردهای زایمانی مادر باردار در رامسر بلافاصله همکاران پایگاه رامسر به محل ماموریت واقع در چهارصددستگاه اعزام شدند.
وی اظهار داشت: به محض رسیدن همکاران نوزاد در حال تولد بود که بند ناف دور گردن نوزاد گیر کرده بود و همکاران به سرعت بند ناف را بریده و با انجام اقدامات اولیه پزشکی، ایجاد محیط گرم و اکسیژن تراپی، مادر و نوزاد را در سلامت کامل به بیمارستان امام سجاد رامسر منتقل کردند.
اشک پور افزود: این نوزاد دختر دومین فرزند این مادر ۲۴ساله بود و همکاران آقایان حمیدرضاروستا واسماعیل عزیزی از ابتدای امسال دومین ماموریت زایمانی را با موفقیت انجام دادند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo